ΙΩΝΙΚΟΣ

Προβληματισμός και αλλαγές

Προβληματισμός και αλλαγές
γκουλης

Προβληματισμός επικρατεί λόγω της ήττας από Ηλυσιακό ενώ ο Γκούλης ετοιμάζει αλλαγές στα επόμενα ματς

Ο προπονητής του Ιωνικού συζητώντας με τους συνεργάτες του, επανέλαβε αυτά που είπε και χθες, ότι δηλαδή δεν υπήρχε καθόλου συγκέντρωση, με αποτέλεσμα η ομάδα να πραγματοποιήσει ίσως την χειρότερη εμφάνισή της από την αρχή του πρωταθλήματος.
Το βέβαιο είναι ότι ο κ. Γκουλής θα προχωρήσει σε αλλαγές και στα επόμενα ματς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση εντατικής μορφής για όσους δεν αγωνίστηκαν και "αποθεραπεία" για τους υπόλοιπους, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καλλιθέα, που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (18.05) στο γήπεδο της Νεάπολης, θα αρχίσει την Τρίτη.

Για το ματς με την Καλλιθέα, ο προπονητής του Ιωνικού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους, Οικονόμου, που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του και Αναστασιάδη, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει σε αυτό το ματς την ποινή του, αλλά και τους τραυματίες Γκονζάλες και Γιόνδη.

Ο Γιόνδης, που υποφέρει από οσφυαλγία, θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις, όπως και ο Κάσας, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις λόγω ενός παλιού τραβήγματος στον προσαγωγό, πρόβλημα που είχε πριν τη μεταγραφή του στους κυανόλευκους.

Τέλος, για το ματς με την Καλλιθέα, ο Νίκος Γκουλής θα έχει και πάλι στη διάθεσή του, τους Πέτρου και Φαμπίνιο, που εξέτισαν την ποινή τους.








TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ