ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβλημάτων συνέχεια

Προβλημάτων συνέχεια
ΝΙΝΗΣ

Με άδεια ο Νίνης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Πεσέιρο: "Πρόκριση με Αρτμέντια"

Μετά τον Σωτήρη Λεοντίου άλλος ένας παίκτης του Παναθηναικού φαίνεται να είναι στα όρια της "εγκατάλειψης" αφού ο Σωτήρης Νίνης , όπως φάνηκε και στο ντέρμπι από την μικρή συμμετοχή του δεν έδειξε έτοιμος και τελικά σήμερα έμεινε εκτός αποστολής από την Εθνική Ελπίδων λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.
Ετσι οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και του έδωσαν άδεια, προκειμένου να "φορτώσει" τις "μπαταρίες" του. Φαίνεται πως η περσινή "βαριά" και απότομη συμμετοχή του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού αλλά και φέτος της Εθνικής Νέων του "κληρονόμησαν" το πρόβλημα.

Πεσέιρο: "Στόχος μας η πρόκριση"

Για την πρσοεχή αναμέτρηση με την Αρτμέντια για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, μίλησε στους συμπατριώτες του ο Ζοσέ Πεσέιρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρά τα όποια προβλήματα έδειξε με τις δηλώσεις του σιγουριά για την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του θεσμού.

"Είναι μειονέκτημα για εμάς το ότι μέχρι τότε θα έχουμε παίξει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι, σε αντίθεση με την αντίπαλό μας, η οποία θα έχει εννέα. Όπως και να έχει πάντως, ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος για την πρόκριση. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα τον πετύχουμε."

Σε οτι αφορά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Πορτογάλο τόνισε: " Ξεκινήσαμε λάθος το παιχνίδι, αλλά μετά το 30' αλλάξαμε το ρυθμό του αγώνα. Βεβαίως ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Λούα Λούα, αλλά μετά η δική μας ομάδα κυριάρχησε στο γήπεδο. Ειδικά στο β' ημίχρονο ήμασταν διαρκώς στην επίθεση και ο αντίπαλος προσπαθούσε με πολλά φάουλ να μας ανακόψει το ρυθμό, για να μην αναπτυχθούμε όπως θέλαμε.

Είχαμε, όμως, πρόβλημα με τις δύο αναγκαστικές αλλαγές του Λεοντίου και του Μάτος. Ειδικά ο τραυματισμός του Μάτος άλλαξε τα πλάνα μας. Πάντα ψάχνω τη νίκη και τελειώσαμε το ματς με περισσότερους επιθετικούς, ενώ ο Ολυμπιακός έβαλε μέσα παίκτες ανασταλτικούς για να κρατήσει το 0-0 και έχει έμπειρους παίκτες για να το κάνει αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο βγαίναμε καλά στην επίθεση, αλλά στο τέλος δεν είχαμε την καλή τελική πάσα.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Η ομάδα προχωράει και σιγά σιγά θα γίνει καλύτερη. Ηταν περίεργο συναίσθημα γιατί δεν είχε οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, οι δικοί μας φίλαθλοι δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα και στο τέλος χειροκρότησαν την ομάδα, αφού είδαν ότι θέλαμε πολύ τη νίκη



", ήταν τα λόγια του Πεσέιρο στην πορτογαλική εφημερίδα "A Bola". .

Στο ακουστικό ο Λεοντίου

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο άτυχος Σωτήρης Λεοντίου. Ο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα είναι δικαιολογημένα σε άσχημη ψυχολογία ενόψει ώστοσο άπαντες στο "τριφύλλι" είναι κοντά του για να του ανεβάσουν την ψυχολογία μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αδεια η Παιανία... και το Κορωπί

Πραγματικά "άδεια" ήταν η Παιανία την Τρίτη με την επιστροφή των "πράσινων" στις προπονήσεις. Ο Ζοσέ Πεσέιρο για άλλη μια φορά είδε τις απουσίες να αυξάνονται αφού οι υποχρεώσεις των διεθνών με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, κυριολεκτικά "άδειασε" την Παιανία. Βύντρα, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης Γκούμας, Καραγκούνης, Δημούτσος, Νίλσον, Γκαλίνοβιτς και Μόρις είναι ήδη στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα ενόψει των προκριματικών του EURO 2008.

Το διάστημα από εδώ και πέρα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος είναι μεγάλο ενώ το μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού αλλά και του τεχνικού τιμ είναι στο πρώτο ματς με την Αρτμέντια Μπραντισλάβας στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο 47χρονος τεχνικός και οι βοηθοί του θεωρούν πως το διάστημα αυτό θα βοηθήσει προκειμένου να επιστρέψουν στην "δράση" και οι Ίβανσιτς, Δάρλας, Σέριτς και πιθανών και ο Μόρις. Βέβαια ο Νοτιοαφρικάνος αμυντικός δεν μπορεί να υπολογίζεται στο παιχνίδι με την Αρτμέντια αφού έχει ποινή τιμωρίας μιας αγωνιστικής από την περσινή συμμετοχή του στα ματς με την Λανς, στην ίδια διοργάνωση.

Το σημερινό πρόγραμμα ωστόσο επεφύλασε για όσους ήταν στην διάθεση του κ. Πεσέιρο διπλή προπόνηση. Το πρωί στην Παιανία, είχε γυμναστήριο, ασκήσεις αντοχής, ενώ οι παίκτες ολοκλήρωσαν με άλματα, ποδοβόλευ και αποθεραπεία. Αντίθετα, η απογευματινή διεξήχθη στο Κορωπί (από σήμερα και για τις επόμενες μέρες) λόγω της ανάπλασης του χλοοτάπητα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Εκεί, άρχισαν με ζέσταμα, ασκήσεις στις πάσες και στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Άντονι Σέριτς, Αντρέας Ίβανσιτς και Μαρσέλο Μάτος. Θεραπεία έκανε ο Γιώργος Τσίτσης ενώ όπως προαναφέραμε ο Νίνης μετά από σχετική άδεια απουσίασε από τις δύο προπονήσεις.

Το ερχόμενο Σάββατο το τουρνουά

Παραμονές των εκλογών θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά για την βοήθεια των πληγέντων περιοχών και των ανθρώπων που υπέστησαν τις απώλειες από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές με την συμμετοχή των ΠΑΕ Παναθηναϊκού, Πανιωνίου και Ηρακλή. Η "πράσινη" ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό τον τρόπο το πρόγραμμα αλλά και τα μέρη της διάθεσης των εισιτηρίων:

" Για την βοήθεια των πληγέντων περιοχών και των ανθρώπων που υπέστησαν τις απώλειες από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, οι ΠΑΕ Ηρακλής, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος διοργανώνουν το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 18:00 ένα φιλικό τουρνουά αγώνων ποδοσφαίρου τριών ημιχρόνων. Τα έσοδα από τις εισπράξεις του τουρνουά θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον παραπάνω σκοπό.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά είναι (σε αγώνες των 45 λεπτών):

1ος αγώνας : Ηρακλής - Πανιώνιος
2ος αγώνας : Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
3ος αγώνας : Παναθηναϊκός - Ηρακλής



Οι τρεις ΠΑΕ ενημερώνουν τους φιλάθλους τους ότι για το τουρνουά αυτό δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας περιόδου 2007-2008 όλων των κατηγοριών. Επίσης δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις.

Οι τιμές των εισιτηρίων του τουρνουά είναι:
€10 για τις θύρες 1, 5Β, 5Γ, 6, 7, 8, 12, 13 και 14
€15 για τις θύρες 2, 4, 5Α, 9 και 11
€30 για την θύρα 10 και
€50 για την θύρα VIP





Η διάθεση των εισιτηρίων από τις τρεις ΠΑΕ θα ξεκινήσει την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007 και θα γίνει ως εξής:
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Από τα εκδοτήρια εισιτηρίων στην Θύρα 4 του γηπέδου Απόστολος Νικολαϊδης και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 87 (δίπλα στην είσοδο του ξενοδοχείου ZAFOLIA)

Όλες τις εργάσιμες ημέρες από 10:30 έως και 18:30
Την ημέρα του τουρνουά από 10:30 έως και 18:30".




"Φτιάχνει" χωριό... η οικογένεια Βαρδινογιάννη



Η πρόεδρος του Συλλόγου "Ελπίδα" και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της ΟΥΝΕΣΚΟ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, κ. Σπύρο Σπυρίδωνα και τον δήμαρχο της Ζαχάρω, Πανταζή Χρονόπουλο, ανακοίνωσε την πρόθεση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να "υιοθετήσει" το χωριό Μάκιστος.

Σκοπός και άμεσος στόχος να αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών του χωριού και την ανακατασκευή των σπιτιών που καταστράφηκαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή.














































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ