PREMIER LEAGUE

Ψάχνει ομάδα στην Ιταλία ο Μπορίνι

Ψάχνει ομάδα στην Ιταλία ο Μπορίνι

Ο Φάμπιο Μπορίνι επιθυμεί να αποχωρήσει τον προσεχή Ιανουάριο από τη Σάντερλαντ, στην οποία είναι δανεικός από τη Λίβερπουλ μέχρι το τέλος της σεζόν, εφόσον αδυνατεί να βρει θέση βασικού και ο χρόνος συμμετοχής του είναι περιορισμένος.

Ο Ιταλός φορ αναζητεί σύλλογο στην πατρίδα του, προκειμένου να αγωνίζεται περισσότερο και να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να συμπεριληφθεί στα πλάνα του εκλέκτορα της εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, για το επερχόμενο Μουντιάλ.

Παρά τα 11.000.000 ευρώ που δαπάνησε η Λίβερπουλ τον Ιούλιο του 2012 για να τον αποκτήσει από τη Ρόμα, ο 22χρονος δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες των "κόκκινων", με τους οποίους κατάφερε να βρει δίχτυα μονάχα δύο φορές τις είκοσι φορές που αγωνίσθηκε.

Έτσι, το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη Σάντερλαντ, στην οποία όμως έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα μία μόλις φορά, αφού είναι προφανές ότι αποτελεί τρίτη επιλογή πίσω από τους Στίβεν Φλέτσερ και Τζόζι Άλτιντορ.

Ο μάνατζερ του, Μάρκο ντε Μάρκι, δήλωσε επί του θέματος:" Ανήκει στη Λίβερπουλ, η οποία ήθελε να τον κρατήσει παρότι ο παίκτης ήθελε λεπτά. Ονειρεύεται τη Βραζιλία το 2014 και χρειάζεται παιχνίδια. Του έχει δοθεί λίγος χρόνος με την έλευση του Γκους Πογιέτ, ο οποίος όμως είναι ανεπαρκής. Θα συναντηθώ με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ τον Ιανουάριο".

Ο Μπορίνι έχει αγωνισθεί μία φορά φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο, σ' ένα φιλικό με τις ΗΠΑ το 2012, ενώ βρισκόταν στην αποστολή της "Σκουάντρα Ατζούρα" στο τελευταίο EURO χωρίς ωστόσο να παίξει. Φέτος σε επτά συμμετοχές με τη Σάντερλαντ μετρά ένα γκολ, το νικητήριο στον αγώνα με τη Νιούκαστλ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ