ΠΑΟΚ

Ψάχνει το αντίδοτο για Μπεργκ

Ψάχνει το αντίδοτο για Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει... πληγώσει πέντε φορές τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και η απομάκρυνση του από τα δίχτυα του "Δικέφαλου" είναι ένα στοίχημα για το ματς της Λεωφόρου.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που καλείται να δώσει λύση ο Γιώργος Γεωργιάδης στο παιχνίδι της Λεωφόρου, για να φύγει ο ΠΑΟΚ με θετικό αποτέλεσμα, είναι να κρατήσει τον Μάρκους Μπεργκ μακριά από τα δίχτυα του "Δικεφάλου".

Ο Σουηδός έχει εξελιχθεί σε κακό δαίμονα του ΠΑΟΚ, μιας και τη φετινή σεζόν σκόραρε τέσσερα τέρματα απέναντι στους "ασπρόμαυρους", στα τρία ματς που αγωνίστηκε. Ο υψηλόσωμος φορ του Παναθηναϊκού "σκότωσε" τον ΠΑΟΚ στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου, γι' αυτό και ο τεχνικός του "Δικεφάλου" καλείται να τον... σταματήσει.

Πως θα το κάνει αυτό είναι κάτι που γνωρίζει μόνο ο ίδιος και οι συνεργάτες του, ωστόσο είναι σίγουρο ότι έχει στο μυαλό του κάποιο τρικ για να αποτρέψει τον Μπεργκ να σκοράρει και πάλι κατά του ΠΑΟΚ.

Ο Σουηδός δεν σκόραρε στο ματς της Λεωφόρου, κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και πάλι είχε ενοχλήσει αρκετά την άμυνα του "Δικεφάλου".

Τα ματς του Μπεργκ κόντρα στον ΠΑΟΚ:

Super League: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1 (90') 1 γκολ

Super League: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-1 (90')

Τελικός Κυπέλλου: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-4 (89') 3 γκολ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ