ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ψάχνει τον οργανωτή ο Λίνεν

Ψάχνει τον οργανωτή ο Λίνεν
Λινεν

Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Λεβάν Τσκιτισβίλι στο παιχνίδι με την Ξάνθη αναζητά ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Ντάριο Φερνάντες μπορεί μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού να έκανε την επανεμφάνιση του στον αγώνα με τον Ιωνικό, ωστόσο κρίνεται ανέτοιμος με αποτέλεσμα ο Γερμανός προπονητής να αναζητά άλλες λύσεις.
Ο Βραζιλιάνος Βάγκνερ είναι μία ακόμη επιλογή, ωστόσο με βάση το γεγονός πως πλέον δεν έχει θέση στα πλάνα του "κυανέρυθρου" προπονητή, δύσκολα θα επιλεχθεί με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν ότι τελικά ο Φανούρης Γουνδουλάκης θα είναι εκείνος που θα κληθεί να επωμιστεί τον συγκεκριμένο ρόλο στην αναμέτρηση με τους ακρίτες.

Ο Έλληνας μέσος άλλωστε και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην συγκεκριμένη θέση και θεωρείται αυτή τη στιγμή ως η καλύτερη επιλογή. Η χρησιμοποίηση του Γουνδουλάκη σε ρόλο οργανωτή πάντως φέρει ως υποψήφιους για την ενδεκάδα τον Γρηγόρη Μάκο αλλά και τον Χρήστο Αραβίδη, ενώ επίσης ο Νίκος Σπυρόπουλος αναμένεται να επιστρέψει στο αριστερό άκρο.

Οι Νεοσμυρνιώτες με τον αέρα των τριών συνεχόμενων νικών που τους έχουν φέρει σε τροχιά Ευρώπης θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα σε μία έδρα που είναι απόρθητη εδώ και καιρό, προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στον στόχο τους, ενώ θα έχουν στο πλευρό τους και τους οπαδούς τους που ετοιμάζουν εκδρομή στην ακριτική πόλη.

Την Παρασκευή(16/3) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου του Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος θα αναφερθεί τόσο στο προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη όσο και τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας.






TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ