ΑΡΗΣ

Ψάχνεται ο Όγιος

Ψάχνεται ο Όγιος
Ογιός

Η προετοιμασία του Άρη μπορεί να ολοκληρώθηκε για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ωστόσο ο Γκιγιέρμο Όγιος δείχνει να μην έχει καταλήξει για τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στο βασικό του σχήμα κάτι που αναμένεται να πράξει αύριο λίγο πριν από την σέντρα.

Με λίγα λόγια φαίνεται πως η κατάρτιση της αρχικής ενδεκάδας αποτελεί για μία ακόμη αγωνιστική σπαζοκεφαλιά τόσο για όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα όσο και για τον ίδιο τον προπονητή του Άρη, τον Γκιγιέρμο Όγιος, με τον Αργεντινό τεχνικό να δείχνει αναποφάσιστος όσον αφορά ορισμένες αλλαγές που έχει στο μυαλό του.

Για παράδειγμα παίζεται η μία εκ των δύο θέσεων των κεντρικών αμυντικών αφού η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου που εξέτισε την ποινή του την περασμένη Κυριακή στο Ηράκλειο της Κρήτης με αντίπαλο τον ΟΦΗ σημαίνει προφανώς αυτόματα και την επιστροφή του στην ενδεκάδα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να αποτελεί ερωτηματικό ποιος θα είναι ο παρτενέρ του με τους Κουλουχέρη και Γόγολο να μοιάζουν να έχουν ίσες πιθανότητες.

Έπειτα υπάρχει η δεξιά πτέρυγα στην περίπτωση που αριστερά επιστρέψει ο Τίνγκα στο βασικό σχήμα και στην θέση του αριστερού μπακ. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως υπάρχει ένα φαβορί με αυτό να ακούει στο όνομα του Τάσου Κυριάκου που μοιάζει να είναι ο επικρατέστερος για την θέση του δεξιού μπακ.

Οι επόμενες αλλαγές που πρέπει να αναμένονται αφορούν την μεσοεπιθετική γραμμή.

Από την στιγμή που ο Γκαρσία επιστρέφει στο βασικό σχήμα, εκτός πάντα συγκλονιστικού απρόοπτου, και θα αποτελέσει δίδυμο με τον Νεμπεγλέρα, η πιο πιθανή αλλαγή μοιάζει να είναι αυτή του αριστερού χαφ.

Εκεί λοιπόν δεν αποκλείεται να μετατοπιστεί ο Κόκε με τον Γκιγιέρμο Όγιος να ρίχνει στην μάχη έναν εκ των Γκιλέρμε ή Γκουγκουλιά με τον Βραζιλιάνο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ένας εκ των Πάουλο Κόστα ή Χοσέ Λουίς θα μείνουν εκτός ενδεκάδας. Ίσως μάλιστα να συμβεί αυτό και με τους δύο αν επιλεχθεί ο Νασιμέντο που τα πήγε καλά την περασμένη Κυριακή στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ.

Όπως και να έχει όμως όλα τα ερωτηματικά που υπάρχουν πρόκειται να απαντηθούν αύριο λίγο πριν από την σέντρα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ όταν και ο Γκιγιέρμο Όγιος πρόκειται να ανακοινώνει τους πρώτους έντεκα.

Η αποστολή με AEK

O προπονητής του Άρη, Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος, στην διάρκεια της σημερινής μέρας ανακοίνωσε τους παίκτες που επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή του αυριανού παιχνιδιού με την ΑΕΚ με αυτούς να είναι οι:
Χαλκιάς, Νέγκρι, Κουλουχέρης, Γόγολος, Παπαδόπουλος, Τίνγκα, Νεμπεγλέρας, Νασιμέντο, Χοσέ Λουίς, Πάουλο Κόστα, Πασσαλής, Κυριάκος, Παλαθουέλος, Μαραγκός, Γκαρσία, Χαβίτο, Κόκε και Γκιλέρμε.

Τέλος σήμερα το πρωί η δεύτερη ομάδα του Άρη ηττήθηκε από την ΑΕΚ με σκορ 1-2 στο γήπεδο του Νέου Ρυσίου για το πρωτάθλημα των δεύτερων επαγγελματικών ομάδων.




















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ