ΙΩΝΙΚΟΣ

Ψάχνουν αντιπάλους για φιλικά

Ψάχνουν αντιπάλους για φιλικά
χατζηνικολαου

Με προπόνηση εντατικής μορφής που έγινε σήμερα το πρωί, συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού ενόψει των μελλοντικών υποχρεώσεων(;) της ομάδας

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έλλειψη επίσημων αγώνων, ο Ιωνικός θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες, αύριο (15.00) με την Ηλιούπολη στο γήπεδο της τελευταίας και την Κυριακή (15.00) με τον Εθνικό Αστέρα στο γήπεδο της Νεάπολης.
Στα ματς αυτά ο Γιώργος Βαζάκας θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και ασφαλώς θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Τέλος, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Ιωνικός, εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του Διονύση Μαχαίρα που έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή. Ο Διονύσης Μαχαίρας υπηρέτησε επί πολλά χρόνια το ρεπορτάζ του Ιωνικού στην εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ», ενώ είχε εργαστεί και στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ιωνικός. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει αύριο (Παρασκευή 21/12, 14.00) από τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας, στη Γλυφάδα.


TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ