ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

ΠΣΑΠΠ: Η υπέροχη ανάρτηση που αποδεικνύει τι σημαίνει ντέρμπι για τους ποδοσφαιριστές

ΠΣΑΠΠ: Η υπέροχη ανάρτηση που αποδεικνύει τι σημαίνει ντέρμπι για τους ποδοσφαιριστές
Η χειραψία Σέρχιο Αραούχο, αριστερά, και Λορέν Μορόν, δεξιά, μετά το φινάλε της δραματικής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη INTIME SPORTS

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) παρουσίασε στο ποδοσφαιρικό κοινό μέσα από ένα κολλάζ φωτογραφιών, τι πραγματικά σημαίνει ντέρμπι για τους ίδιους τους παίκτες.

"Ντέρμπι, πάθος για νίκη, αλλά πάνω από όλα σεβασμός". Αυτά είναι τα λόγια που συνοδεύουν την ανάρτηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠΠ), μέσω της οποίας γίνεται προσπάθεια να παρουσιασθεί στους ποδοσφαιρόφιλους πως αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές τις μεγάλες μονομαχίες.

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο" σημειώνεται στο ποστάρισμα, το οποίο είναι στημένο πάνω σε ένα κολλάζ πέντε φωτογραφιών από τις δύο δραματικές αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Αυτές του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ και του Ολυμπιακού εναντίον του Παναθηναϊκού, με αμφότερες να κρίνονται στη διαδικασία των πέναλτι.

Η αγκαλιά του Λορέν Μορόν στον Σέρχιο Αραούχο μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ και η αντίδραση του Ντάνιελ Ποντένσε μετά το εύστοχο χτήπυμα πέναλτι με αντίπαλο τον Γιούρι Λοντίγκιν είναι μόνο δύο από τα πολλά στιγμιότυπα που αποδεικνύουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα φιλία, όπως τονίζεται και στην ανάρτηση.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ