STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ψηφίστε τους καλύτερους του 2014

Ψηφίστε τους καλύτερους του 2014
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να επιλέξουν τα πρόσωπα του 2014 στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπείτε και ψηφίστε τους κορυφαίους, δείτε τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Το 2014 ήταν μια ενδιαφέρουσα χρονιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο σε εθνικό επίπεδο με την Ελλάδα να πηγαίνει στους "16" του Μουντιάλ, όσο και σε συλλογικό. Το Sport24.gr, δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να επιλέξουν τους κορυφαίους του 2014 μέσω ψηφοφορίας. Επιλέξαμε επτά κατηγορίες και αρκετά πρόσωπα για να επιλέξετε. Δείτε τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, ενώ η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 30 Δεκεμβρίου.

Καλύτερος προπονητής

Σχετικά με τον καλύτερο προπονητή, έχουν ψηφίσει ως τώρα 10.708 άτομα και ο Άγγελος Αναστασιάδης βρίσκεται στην και τον ακολουθεί κατά πόδας ο Γιάννης Αναστασίου. Τρίτος, με διαφορά περίπου 300 ψήφους είναι ο Μίτσελ του Ολυμπιακού.

Ψηφίστε τους καλύτερους του 2014

Καλύτερος τερματοφύλακας

Αναφορικά με τους τερματοφύλακες, έχουν ψηφίσει 10.437 άτομα και ο Ρομπέρτο είναι πρώτος με μεγάλη διαφορά. Έπεται ο Παναγιώτης Γλύκος, ενώ τρίτος στη λίστα έρχεται ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στο εξωτερικό με τη Μάιντς.

Ψηφίστε τους καλύτερους του 2014

Καλύτερος αμυντικός

Για τον καλύτερο αμυντικό, έχουν ψηφίσει 10.319 άτομα και στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς και έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τον Νάνο και τον Λίνο που ακολουθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Ψηφίστε τους καλύτερους του 2014

Καλύτερος μέσος

Σχετικά με τον καλύτερο μέσο, έχουν ψηφίσει 10.328 άτομα και πρώτος με πάνω από 3.000 "εκλεκτούς" είναι ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες του Ολυμπιακού, με τους Έργκις Κάτσε και Τζόελ Κάμπελ να ακολουθούν.

Ψηφίστε τους καλύτερους του 2014

Καλύτερος επιθετικός

Καλύτερος επιθετικός με μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο είναι ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού, ακολουθεί ο Στέφανος Αθανασιάδης και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου. Αυτοί οι τρεις έχουν αποσπαστεί πολύ από τους υπόλοιπους.

Ψηφίστε τους καλύτερους του 2014

Καλύτερος ποδοσφαιριστής

Για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2014, οι ψήφοι είναι 9.931 ως τώρα και προηγείται με διαφορά ο Μάρκους Μπεργκ, δεύτερος είναι ο Ντομίνγκες και τρίτος ο Αθανασιάδης.

Ψηφίστε τους καλύτερους του 2014

Καλύτερη ομάδα

Τέλος, καλύτερη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, δεύτερος ο Παναθηναϊκός, τρίτος ο ΠΑΟΚ και έπεται η Εθνική μας. Ως τώρα, έχουν ψηφίσει 9.688 άτομα και το αποτέλεσμα είναι ακόμα ανοιχτό, αφού υπάρχουν αρκετές ημέρες ακόμα.

Ψηφίστε τους καλύτερους του 2014
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ