ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψηφίστε τους καλύτερους του πλανήτη για το 2014

Ψηφίστε τους καλύτερους του πλανήτη για το 2014

Το Sport24.gr σου δίνει την δυνατότητα να ψηφίσεις τους κορυφαίους του 2014. Δείτε ποιοι προηγούνται μέχρι τώρα και συνεχίζετε να ψηφίζετε μέχρι την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου.

Λίγο πριν φύγει το 2014, το Sport24.gr σου δίνει την δυνατότητα να ψηφίσεις τους κορυφαίους της ποδοσφαιρικής χρονιάς (ημερολογιακά).

Δείτε ποιοι προηγούνται μέχρι τώρα όσον αφορά στον καλύτερο προπονητή, τον καλύτερο τερματοφύλακα, τον καλύτερο αμυντικό, τον καλύτερο μέσο, τον καλύτερο επιθετικό, την καλύτερη ομάδα αλλά και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2014.

Συνεχίζετε να ψηφίζετε για να αναδείξετε τον κορυφαίο σε κάθε θέση αλλά και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς που πέρασε, μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά στον καλύτερο προπονητή της χρονιάς που πέρασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε προηγείται με 49.65% και τον ακολουθεί ο τεχνικός της έτερης ομάδας της Μαδρίτης, Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι με 25.38%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο με ποσοστό της τάξης του 8.08%.

Την κούρσα για τον καλύτερο τερματοφύλακα του 2014 οδηγεί ο Μάνουελ Νόιερ με 77.34%, με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, Τιμπό Κουρτουά, που έχει ψηφιστεί με ποσοστό 13.38%.

Αμφίρροπη είναι η μάχη για τον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς με τον Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι πρώτος με ποσοστό 26.24%, τον Φίλιπ Λαμ να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 13.45% και τον Ντιέγκο Γκοντίν της Ατλέτικο Μαδρίτης να βρίσκεται στην τρίτη θέση με ποσοστό 9.37%.

Μεγάλη μάχη γίνεται και για τον καλύτερο μέσο της χρονιάς που φεύγει. Ο Άνχελ ντι Μαρία είναι στην κορυφή με ποσοστό 17.31%, ο Τόνι Κρόος στη δεύτερη θέση με 13.23%, ενώ από κοντά ακολουθεί και ο Χάμες Ροντρίγκες με 11.59%.

Ο καλύτερος επιθετικός του 2014 δεν θα μπορούσε παρά να είναι μία μάχη μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης προηγείται με ποσοστό 34.05% έναντι του Αργεντινού της Μπαρτσελόνα με ποσοστό 18.14%. Τρίτος έρχεται ο συμπαίκτης του στους "μπλαουγράνα", Λουίς Σουάρες, με 10.59%, ενώ ψηλά βρίσκεται και ο Ντιέγκο Κόστα.

Μάχη Ρονάλντο - Μέσι είναι και αυτή του καλύτερου ποδοσφαιριστή για τη χρονιά που πέρασε. Πάλι μπροστά ο Ρονάλντο με 46.34%, πίσω του ο Λιονέλ Μέσι με 18.54% και στην τρίτη θέση αυτή τη φορά είναι ο Μάνουελ Νόιερ με 14.25%.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνει μέχρι τώρα τις περισσότερες προτιμήσεις σας, με ποσοστό 34%, όσον αφορά στην καλύτερη ομάδα του 2014, ακολουθούμενη από την εθνική Γερμανίας με 31.31% και την Ατλέτικο Μαδρίτης με 20.1%.

Συνεχίζετε να ψηφίζετε εδώ μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου για να αναδείξετε τον κορυφαίο, κατά την άποψή σας, σε κάθε κατηγορία.

Καλύτερος προπονητής

Καλύτερος τερματοφύλακας

Καλύτερος αμυντικός

Καλύτερος μέσος

Καλύτερος επιθετικός

Καλύτερος ποδοσφαιριστής

Καλύτερη ομάδα

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ