ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψήφος εμπιστοσύνης από τον κόσμο

Ψήφος εμπιστοσύνης από τον κόσμο
INTIME SPORTS

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να ψηφίζουν για τους παίκτες που θα ήθελαν να παραμείνουν στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν και οι μοναδικοί που ως τώρα θα έπρεπε να ήταν παρελθόν είναι οι Μπαϊράμι και Μπαλμπόα.

Το Sport24.gr έχει δώσει εδώ και λίγες μέρες τη δυνατότητα στους φίλους του Παναθηναϊκού να ψηφίσουν για τους παίκτες που θα ήθελαν να παραμείνουν και του χρόνου στο ρόστερ των πράσινων και ποιοι θα ήθελαν να αποχωρήσουν από το τριφύλλι.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στηρίζει και μάλιστα με μεγάλα ποσοστά έως τώρα τους παίκτες που έδωσαν στο τριφύλλι το Κύπελλο αλλά και την 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν βέβαια και δυο εξαιρέσεις. Ο λόγος για τους Μπαϊράμι και Μπαλμπόα τους οποίους οι περισσότεροι φίλοι των πράσινων δεν θέλουν να τους δουν και του χρόνου με το τριφύλλι στο στήθος.

Ψήφισε για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν

Επίσης υπάρχει και ο Σπυρόπουλος που η παραμονή του είναι στο 53%-47% να μείνει. Όσο για αυτούς που έχουν ψηφίσει 5% να φύγει ο Μπεργκ... τι να πει κανείς. Φυσικά υπάρχει εξήγηση και στον κόσμο του Internet λέγεται "troll".

Η μεγάλη ψηφοφορία του Sport24.gr συνεχίζεται. Το Sport24.grσου δίνει την ευκαιρία να μπεις στη θέση των Αλαφούζου, Νταμπίζα και Αναστασίου και να επιλέξεις ποιους θα διατηρήσεις στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού και ποιους θα απομάκρυνες!

Δες όλους τους παίκτες και ψήφισε για τον καθένα ξεχωριστά, αποφασίζοντας για την τύχη τους και δημιούργησε τη δική σου ομάδα!

Από τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος τυγχάνει της καθολικής αποδοχής έως τους άσημους νεαρούς του Τριφυλλιού, σκέψου και κατέληξε εάν θα τους ήθελες στο δικό σου σύνολο! Γίνε ΕΣΥ ο σχεδιαστής του νέου Παναθηναϊκού μπαίνοντας ΕΔΩ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ