ΡΟΜΑ

"Ψήνουν" τον Γκουίθα οι "τζαλορόσι"

"Ψήνουν" τον Γκουίθα οι "τζαλορόσι"
γκουιθα

Για την απόκτηση του Ντανιέλ Γκουίθα κινείται η Ρόμα προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή

"Η Ρόμα παρακολουθεί τέσσερις-πέντε παίκτες και σίγουρα θα αποκτήσει δύο καλούς εξ αυτών", τόνισε ο Μπροντζέτι στο ραδιοφωνικό σταθμό "Centro Suono Sport", ενώ συμπλήρωσε: "Οι Ρωμαίοι ξέρουν πως να κάνουν τις σωστές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και το έχουν αποδείξει στο παρελθόν όταν έχουν αποκτήσει παίκτες, που εξελίχθηκαν σε πολύ "έξυπνες" μεταγραφές."

"Προς το παρόν δεν μπορώ να δώσω ονόματα για τους στόχους τους, αλλά μπορώ να αποκαλύψω ότι είναι Ευρωπαίοι. Ψάχνουν σίγουρα για επιθετικό και θα έδινα προσοχή σε έναν παίκτη της Μαγιόρκα που έχει πετύχει 20 γκολ."

Η ιταλική ομάδα θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της τουλάχιστον άλλον έναν επιθετικό στο τέλος της χρονιάς, καθώς πιστεύει πως δεν θα έπρεπε να στηρίζεται μόνο στους Μίρκο Βούτσινιτς και Φραντσέσκο Τότι.

Ο Γκουίθα, ο οποίος μεταγράφηκε στη Μαγιόρκα μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τη Χετάφε, παραδέχθηκε ότι θέλει να παραμείνει στην Ισπανία μετά τη γέννηση του παιδιού του, που ήρθε στη ζωή πριν λίγους μήνες.

Αλλά ο Μπροντζέτι πιστεύει πως οι "τζαλορόσι" προτίθενται να τον αποκτήσουν και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τον φέρουν στην ιταλική πρωτεύουσα, καθώς οι εμφανίσεις του είναι εντυπωσιακές τη φετινή σεζόν.







TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ