ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψυχωμένος ο Τοροσίδης για το ντέρμπι!

Ψυχωμένος ο Τοροσίδης για το ντέρμπι!
τοροσιδης πανηγυρικο

Τρελαμένος ο Τοροσίδης ζητά να παίξει στο ντέρμπι. Aποφασίζει ο Ζίκο. Στον πάγκο Γκαλέτι, Αβραάμ (vd)

Ο "Τόρο" είναι έτοιμος να... τρελάνει άπαντες στο στρατόπεδο των Πειραιωτών και με την τεράστια θέλησή του να παίξει στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, τίποτα δεν θα μας φανεί περίεργο.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Την Πέμπτη σας είχαμε γράψει πως ο Βασίλης Τοροσίδης θα παίξει μόνο μ' ένα θαύμα και πως το ιατρικό επιτελείο ζήτησε από τον Ζίκο να μην τον υπολογίζει.

Μια μέρα μετά (Παρασκευή) ο Βραζιλιάνος τεχνικός είδε τον "Τόρο" να προπονείται ύστερα από περίπου ένα μήνα (24/10 είχε τραυματιστεί) όμως άκουσε τους γιατρούς και λόγω της μεγάλης αποχής του ποδοσφαιριστή από την αγωνιστική δράση προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Μέχρι εδώ όλα μοιάζουν φυσιολογικά, όμως φαίνεται πως λογαριάσαμε δίχως τον Τοροσίδη.

Ο 24χρονος άσος θέλει σαν τρελός να παίξει στο μεγάλο ντέρμπι και ζητάει από την τεχνική ηγεσία να τον υπολογίζει έστω και για λίγα λεπτά για το ματς κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο.

Τώρα κατά πόσο θα τον ακούσει ο Ζίκο και οι συνεργάτες του ένας Θεός το ξέρει... Εμείς πάντως θα το μάθουμε το απόγευμα όπου θα ολοκληρωθεί η τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας και ο Βραζιλιάνος θα αποφασίσει αν θα τον έχει στην αποστολή.

Για να ξεκαθαρίσουμε, οι πιθανότητες είναι λίγες, σε αντίθεση βέβαια και με την αποχή του "Τόρο" από την αγωνιστική δράση που είναι και το μεγάλο αγκάθι. Τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί και σε λίγες ώρες θα ξέρουμε...

Κάντο όπως στο Άλκμααρ

Σ' ότι αφορά στα σχέδια του Ζίκο για το ντέρμπι της Κυριακής, ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως προτιμά να παρατάξει ίδια ενδεκάδα όπως και στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ.

Αυτό σημαίνει πως ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν θα ξεκινήσει βασικός και θα είναι ένα κρυφό χαρτί του Ζίκο κατά την διάρκεια του ματς, ενώ ούτε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος φαίνεται πως θα πάρει φανέλα βασικού μιας και ο Βραζιλιάνος δείχνει να προτιμά το δίδυμο Μέλμπεργκ-Ζεβλάκοφ.

Για να θυμηθούμε και την ενδεκάδα στο Άλκμααρ: Ο Νικοπολίδης ήταν φύλακας άγγελος της ερυθρόλευκης εστίας, σέντερ μπακ όπως σας προαναφέραμε Μέλμπεργκ και Ζεβλάκοφ, αριστερά ο Ραούλ Μπράβο, δεξιά ο Γκαλίτσιος.

Στα χαφ Μαρέσκα και Ντουντού, δεξιά ο Ζαϊρί, αριστερά ο Λεονάρντο, στην κορυφή ο Μήτρογλου και λίγο πιο πίσω ο Όσκαρ.

Όλα βέβαια θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση εκεί όπου ο Ζίκο θα δείξει που καταλήγει για την ενδεκάδα στο μεγάλο ντέρμπι.

Δείτε το τρέιλερ του SPORT 24 για το μεγάλο ντέρμπι


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ