ΠΑΟΚ

Πτήση αισιοδοξίας

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΟΚ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Με "όπλα" την πίστη για κάτι θετικό και τους πολλούς φιλάθλους του που ταξίδεψαν με το τσάρτερ, η αποστολή του ΠΑΟΚ "πέταξε" για το Λονδίνο. (videos)

Το θετικό αποτέλεσμα θα ψάξει την Τετάρτη (30/11) κόντρα στην Τότεναμ ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Η αποστολή του "Δικεφάλου αναχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (28/11) για το Λονδίνο έχοντας για "όπλο" της την αισιοδοξία πως όπως στα περισσότερα μεγάλα ματς έτσι και σε αυτό της Τετάρτης (30/11) η ομάδα θα παρουσιάσει το μαχητικό της πρόσωπο.

Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" βρέθηκαν πολλοί περισσότεροι φίλοι του "Διικεφάλου" σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι που προηγήθηκε κόντρα στους Σάμροκ, οι οποίοι πέταξαν με το τσάρτερ της αποστολής. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φρόντισαν να περάσουν στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της ομάδας θετική αύρα εν όψει του μεγάλου παιχνιδιού που περιμένει τους "ασπρόμαυρους".

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ από την πλευρά τους ανταποκρίθηκαν όταν ο κόσμος τους πλησίασε και τους ζήτησε αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί τους, παρόλο που βιάζονταν να περάσουν τον έλεγχο του αεροδρομίου.

Ακόμη, αρκετά πηγαδάκια στήθηκαν όσοι ώρα υπήρχε αναμονή για την πτήση. Με την αποστολή πέταξαν όλα τα μέλη της νέας διοίκησης πλην του Λεωνίδα Βελή, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας είχε τετ α τετ με τον Στέλιο Μαλεζά.

Ο Ζήσης Βρύζας κατά την αναμονή του στο αεροδρόμιο έδειχνε αγχωμένος και προβληματισμένος προφανώς από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ