ΑΡΗΣ

Πτήση πρόκρισης για την Βιέννη

Πτήση πρόκρισης για την Βιέννη
INTIME SPORTS

Για την Βιέννη αναχώρησε το πρωί (08:10) η αποστολή της ομάδας του Άρη με πτήση τσάρτερ για τον αυριανό επαναληπτικό της Πέμπτης (26/08, 20:00) στο «Φραντζ Χορ» με την Αούστρια για τα πλέι οφ του Europa League που αποτελεί την στιγμή αυτή τον Νο1 στόχο.

Παρακαταθήκη για το σύνολο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποτελεί το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού της περασμένης Τρίτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το γκολ του Ρουίζ στις καθυστερήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχε στο πλευρό της περισσότερους από 1.100 φιλάθλους της. Μάλιστα ήδη από χθες έχουνε ξεκινήσει οι οδικές εκδρομές του SUPER3 με προορισμό την πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη θέλοντας να έχει και τους 21 ποδοσφαιριστές του που δήλωσε στην UEFA πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης για τα πλέι οφ του Europa League φρόντισε να τους συμπεριλάβει στην αποστολή του για τον αυριανό επαναληπτικό.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Μεντί Ναφτί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντειβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Η αποστολή του Άρη έφθασε στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 7:00 με την σύσσωμη παρουσία της διοίκησης της ΠΑΕ με επικεφαλή τον πρόεδρό της, Αθανάσιο Αθανασιάδη. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Σαρρής, σε δηλώσεις του λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής σημείωσε: " Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

Πηγαίνουμε με πολλές ελπίδες με την ομάδα να είναι έτοιμη για να επιστρέψουμε με την πρόκριση όπως έχουμε σχεδιάσει. Το 1-0 είναι ένα πονηρό σκορ αλλά θα κοιτάξουμε να το διαχειριστούμε όπως πρέπει", ενώ δεν έκρυψε πως: " Τα γούρια τα κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του".

Κι όσο για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη στο "Φραντζ Χορ" της Βιέννης στον αυριανό επαναληπτικό είπε χαρακτηριστικά: " Κάθε γήπεδο θυμίζει «Κλεάνθης Βικελίδης» από την στιγμή που έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Υπολογίζουμε στον επαναληπτικό στις κερκίδες του γηπέδου της Αούστρια να είναι περισσότεροι από 1.100 φίλαθλοί μας και από την Ελλάδα από το εξωτερικό έχοντας πάρει εισιτήρια και από τους Αυστριακούς".

Νωρίτερα ο Βραζιλιάνος Ντάρσι Νέτο τόνισε: " Η μόνη σκέψη που είχα στο πρώτο παιχνίδι ήταν η νίκη και η πρόκριση. Πλέον όμως μας περιμένει ωστόσο θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Έχουμε ωστόσο πλήρη επίγνωση του τι θα πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση", για να προσθέσει: " Χρειάζεται να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και ενότητα στις γραμμές μας και να εκτελέσουμε τις εντολές του προπονητή μας ώστε να πάρουμε την πρόκριση".

Σε ερώτηση για ποσοστά πρόκρισης απάντησε: " Για ποσοστά δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα. Όχι απλώς να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού αλλά να κυνηγήσουμε το γκολ και να πάρουμε την πρόκριση".

Κι όσο για την συμπαράσταση των φιλάθλων του Άρη και στον αυριανό επαναληπτικό για τα πλέι οφ του Europa League με την Αούστρια Βιέννης σχολίασε υπό το άκουσμα των φιλάθλων της ομάδας που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ": " Είμαι καιρό στην ομάδα και ξέρω πόσο πιστοί είναι οι φίλαθλοί στην ομάδα. Τόσο στις δύσκολες όσο τώρα στις ευχάριστες για να μας συμπαρασταθούνε και να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ