ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πυρ και μανία ο Ερασιτέχνης

Πυρ και μανία ο Ερασιτέχνης
Θανάσης Γιαννακόπουλος , Παναθηναϊκός, Ερασιτέχνης

"Πυρ και μανία" ο Θ. Γιαννακόπουλος και αιχμές σε Δήμο, ΠΑΕ. Επαγγελματίας και ο Ζαραδούκας

"Επίθεση" κατά του Δήμου Αθηναίων και αιχμές εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξαπέλυσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, λίγες μέρες μετά τα όσα βγήκαν στο "φως της δημοσιότητας" από το γκάλοπ που διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού "Fantomas" και την ALCO,΄που εμφάνιζε ως υπαίτιο για την κωλυσιεργία στο θέμα του νέου γηπέδου, τον Ερασιτέχνη.
" Έχουν ειπωθεί πολλά. Όπως ότι μπαίνουμε εμπόδιο στην κατασκευή νέου γηπέδου. Εδώ και τρεις μήνες έχουμε στείλει τις προτάσεις μας στον Δήμο Αθηναίων, αλλά κανείς δεν μας έχει δώσει την παραμικρή απάντηση. Εμείς προσπαθούμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Ερασιτέχνη και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν γι’αυτό.

Πώς είναι δυνατόν, ο Παναθηναϊκός να παραχωρήσει τη Λεωφόρο χωρίς αντάλλαγμα. Όσο υπάρχει η οικογένεια Γιαννακόπουλου και όλοι εσείς που συμμετέχετε στις γενικές συνελεύσεις, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ"

, είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συμπλήρωσε:

" Εμφανίστηκαν γκάλοπ φαντομάδες που προσπαθούν να μας ρίξουν ευθύνες πως δήθεν κωλυσιεργούμε. Εμείς τον ΠΑΟ τον έχουμε στην καρδιά και όχι στη τσέπη. Όταν αποφασιστεί κάτι για το γήπεδο θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση ώστε να ενημερωθούν όλοι και να παρθούν αποφάσεις".

Εκτακτη γενική συνέλευση με Δήμο και ΠΑΕ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μάλιστα γνωστοποίησε πως μέσα στον Φεβρουάριο θα συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση, όπου και θα συμμετέχουν τόσο ο "ισχυρός άνδρας" της ΠΑΕ, κ. Βαρδινογιάννης όσο και εκπρόσωποι από τον Δήμο Αθηναίων για να τοποθετηθούν στο θέμα.

Μέλη του Ερασιτέχνη σε κύκλους και "πηγαδάκια" της γενικής συνέλευσης υποστήριζαν πώς αν δεν περάσουν οι τροποποιήσεις που ζητάνε ως Ερασιτέχνης τότε δύσκολα θα υπογράψουν την σύμβαση για να προχωρήσει το έργο.

Απορρίπτονται οι προσφυγές στο ΣτΕ




Πληροφορίες που διαρρέουν από το ΣτΕ κάνουν λόγο πως το διοικητικό συμβούλιο προσανατολίζεται στο να απορρίψει τις εννέα προσφυγές των ιδιωτών ανοίγοντας "διάπλατα" τον δρόμο για τους άμεσα εμπλεκόμενους προκειμένου να ξεκινήσουν τα απαραίτητα έργα για να ανεγερθεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Ο σύμβουλος Επικρατείας, κ. Μαρκάτης ζήτησε να απορριφθούν οι προσφυγές που υπέβαλαν διάφοροι ιδιοκτήτες ακινήτων στην συγκεκριμένη περιοχή, οι οποίοι προσβάλλουν την αλλαγή του ρυμοτομικού σχεδίου της περιοχής αλλά και τις διαδικασίες απαλλοτρίωσης ακινήτων.

Αν η ολομέλεια ΣτΕ υιοθετήσει την εισήγησή του το προσεχές απαιτούμενο διάστημα τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την ανεμπόδιστη ανέγερση του νέου γηπέδου του "τριφυλλιού", όπου σύμφωνα με τον νόμο 3481/06 μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η προγραμματισμένη συζήτηση της ολομέλειας του ΣτΕ έχει οριστεί για την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και με βάση αυτές τις πληροφορίες θα καμφθεί αυτό το εμπόδιο έτσι ώστε Δήμος Αθηναίων, Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός να βρουν τις απαραίτητες λύσεις για να αρχίσουν τα έργα.

Και τώρα πρόκριση... με ΠΑΟΚ

Μοναδικός στόχος η πρόκριση στα προημιτελικά είναι στο σύνθημα όλων στην Παιανία ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη (21:45. ΝΕΤ). Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές με την ψυχολογία σε πολύ καλό επίπεδο μετά την νίκη επί του Πανιωνίου που συνοδεύθηκε και με νέα καλή εμφάνιση (μετά και την Ξάνθη) θέλουν την επιβράβευση με την πρόκριση επί ενός σπουδαίου αντιπάλου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας που άπαντες θέλουν να κατακτήσουν στο "τριφύλλι".

Μουνιόθ: "Να πάρουμε γρήγορα την πρόκριση"

Στην σημερινή χαλαρή προπόνηση κυρίως για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στους "κυανέρυθρους" ο Βίκτορ Μουνιόθ αφού επεσήμανε μερικά θετικά και αρνητικά πράγματα από το ματς του Σαββάτου, μίλησε για το καθοριστικό και δύσκολο ματς με τον "Δικέφαλο του Βορρά", λέγοντας χαρακτηριστικά:

" Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από την εικόνα που παρουσίασε στον αγώνα με τον Εργοτέλη ο αντίπαλός μας και να κοιτάξουμε να πάρουμε γρήγορα την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε όλοι ότι άλλαξε και σίγουρα θα αλλάξει και ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι του. Μπορεί να αλλάξει πολλά μπορεί και λίγα, στο τελευταίο ματς χρησιμοποίησε διαφορετικό σύστημα. Αυτό που δεν μπορεί να αλλάξει, είναι οι παίκτες. Αυτοί είναι ίδιοι και τους ξέρουμε" είπε ο 49χρονος τεχνικός που είχε και μια "έκπληξη".

Συγκεκριμένα, καλοσώρισε έναν νέο και συνάμα παλιό... "πράσινο" στην προπόνηση. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης ξανά με την "πράσινη" φανέλα και το Νο21 πραγματοποίησε την "παρθενική" του προπόνηση από την επιστροφή του από τον ΠΑΟΚ. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός που φάνηκε να υπολογίζεται από τον κ. Μουνιόθ δεν αποκλείεται να συμμετέχει στην αποστολή της Τετάρτης που θα ανακοινωθεί αύριο, μετά το πέρας της προπόνησης ενώ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε απευθυνόμενος στον Κύπριο:

" Μαζί μας είναι και ο Χαραλαμπίδης. Γνωρίζω ότι ήσουν στην ομάδα και φυσικά όλοι στην Παιανία σε ξέρουν. Εκτός από μας τους καινούριους, αλλά θα σε μάθουμε. Σου εύχομαι να βοηθήσεις την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βοηθήσει εσένα" .

Σε ότι αφορά το σημερινό πρόγραμμα, όσοι "πράσινοι" δεν είχαν αγωνιστεί με τον Πανιώνιο μετά από το καθιερωμένο "ζέσταμα" δούλεψαν στις σέντρες και τα σουτ και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με ποδοβόλεϊ. Ατομικό ακολούθησαν και πάλι οι Σέριτς, Βίκτορ, Δάρλας, Τσίγκας, Κώτσιος, και Γκονζάλες ο οποίος ανέβασε και πάλι ρυθμούς.

Επαγγελματίας και ο Ζαραδούκας

Μετά τους Νίνη και Μπουτζίκο, ο Γιάννης Ζαραδούκας πήρε την "σκυτάλη" των πιτσιρικάδων που γίνονται επαγγελματίες στο "τριφύλλι". Ο ταλαντούχος παίκτης αγωνίζονταν στο Κορωπί (Γ' Εθνική) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ λόγω των εξαιρετικών του εμφγανίσεων και μαζί με τον προπονητή του Σπύρο Μαραγκό, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 χρόνων. Αξίζει να τονίσουμε πως ο 21χρονος αριστερός μπακ έχει ξεκινήσει από της ακαδημίες του Παναθηναϊκού, πήγε στη Μαρκό και μετά στο Κορωπί και είναι διεθνής με την ομάδα Νέων.

Παράλληλα, οι "πράσινοι" σκοπεύουν να φέρουν στην Παιανία και τον Γιάννη Στάθη που είχε πάρει μαζί του στην Παναχαϊκή, ως τότε προπονητής ο Τότης Φυλακούρης.

Βλέπουν "κόσμο" στο ΟΑΚΑ

Οι τελευταίες θετικές εμφανίσεις (με Ξάνθη, Πανιώνιο) αλλά και η επίτευξη ενός στόχου (κατάκτηση του Κυπέλλου) έχουν επιφέρει "συναγερμό" στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, που θέλουν να βοηθήσουν τους παίκτες του Βίκτορ Μουνιόθ στην ανατροπή και την πρόκριση στα ημιτελικά με φόντο πάντα τον τελικό του Βόλου.

Για τον λόγο αυτό, και με βάση την προπώληση των εισιτηρίων, οι ιθύνοντες κάνουν λόγο για παρουσία περισσότερων από 25.000 θεατές παρά το ακατάλληλο της ώρας (21:45) αφού το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα (κάτι σαν ματς Τσάμπιονς Λιγκ).











































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ