ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πυρά Καντονά κατά της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Σκανδαλώδης η έλλειψη σεβασμού προς τον Φέργκιουσον"

Manchester United's manager Sir Alex Ferguson, right, smiles as he shakes hands with New York Cosmos' manager and former player Eric Cantona during a testimonial soccer match for former player Paul Scholes at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Friday Aug. 5, 2011. (AP Photo/Jon Super)   NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE(FAPL)LICENCE. EMAIL info@football-dataco.com FOR DETAILS.
Ο Ερίκ Καντονά με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον @2011 AP IMAGES/JON SUPER

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Ερίκ Καντονά για την απόφαση της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να λύσει το συμβόλαιο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως πρεσβευτή του συλλόγου.

Η απόφαση της νέας διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να λύσει το συμβόλαιο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως αιώνιου πρεσβευτή του συλλόγου δεν αντιμετωπίστηκε με θέρμη από το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Ο Ερίκ Καντονά έδειξε την αντίθεσή του με την εν λόγω κίνηση μέσα από ένα αιχμηρό ποστ στο Instagram, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του ανθρώπου που αναγέννησε τους Κόκκινους Διάβολους.

"Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα πρέπει να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στον σύλλογο μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει. Τέτοια έλλειψη σεβασμού. Είναι εντελώς σκανδαλώδες. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα είναι το αφεντικό μου για πάντα! Και τους πετάω όλους σε μια μεγάλη σακούλα με σκ@τ@!", σημειώνει ο Γάλλος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ