ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί και συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού, έξω από τη Λεωφόρο πριν το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας

Πυροβολισμοί και συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού, έξω από τη Λεωφόρο πριν το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας

Το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου λίγη ώρα πριν από την έναρξή του, που είχαν μάλιστα ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Το γήπεδο της Λεωφόρου άνοιξε τις πύλες του το βράδυ του Σαββάτου για να υποδεχτεί το φίλαθλο κοινό του Παναθηναϊκού, στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό των πρασίνων επί ελληνικού εδάφους απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, ωστόσο λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έλαβαν χώρα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ομάδας, στη συμβολή των οδών Τσόχα και Παναθηναϊκού το Σάββατο το απόγευμα.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από συμπλοκή, κάποιος από τους οπαδούς χρησιμοποίησε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Εχουν τραυματιστεί συνολικά τρία άτομα, το ένα από πυροβολισμό στο πόδι, τα άλλα δύο από ξυλοδαρμό. Οι δύο εκ των τραυματιών έχουν διακομιστεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο και βρίσκονται εκτός κινδύνου, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει σε πάνω από 70 προσαγωγές, μεταφέροντας τους προσαχθέντες στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Πολλοί εξ αυτών έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές.

Μάλιστα, η ΕΛΑΣ δεν αποκλείεται να απαγορεύσει την είσοδο φιλάθλων στη Θύρα 13 για λόγους ασφαλείας, μετά τα όσα συνέβησαν έξω από την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού.

Πηγή: News247.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ