LA LIGA

Ράγιο - Ρεάλ 0-1: Μπενζεμά και Βινίσιους την οδηγούν στον τίτλο

Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ πανηγυρίζει με τον Βινίσιους και τον Λούκα Μόντριτς γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ράγιο για τη La Liga 2021-2022 στο "Βαγέκας", Μαδρίτη | Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022
Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ πανηγυρίζει με τον Βινίσιους και τον Λούκα Μόντριτς γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ράγιο για τη La Liga 2021-2022 στο "Βαγέκας", Μαδρίτη | Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε απέναντι στη Ράγιο, όμως τελικά έφυγε με τη νίκη 1-0 από το Βαγέκας χάρη σε γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο τέλος, για την 26η αγωνιστική της La Liga.

Η Ράγιο προερχόταν από τέσσερις νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν έμοιαζε με άξια αντίπαλο για τη Ρεάλ, ακόμα και στο Βαγέκας. Παρ' όλα αυτά, οι "μερέγκες" χρειάστηκαν 83 λεπτά για να βρουν το γκολ για το 1-0, με το συνήθη ύποπτο Καρίμ Μπενζεμά, που τους κρατά σε απόσταση από τη Σεβίλλη έπειτα από 26 αγωνιστικές στη La Liga.

Οι γηπεδούχοι κοίταξαν στα μάτια τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία, είχαν αρκετές τελικές, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί στις κινήσεις τους. Ένα γκολ του Καζεμίρο στο 1ο ημίχρονο δεν μέτρησε έπειτα από εξέταση της φάσης που έδειξε ότι ο Βραζιλιάνος ήταν εκτεθειμένος και η ανησυχία μεγάλωνε για τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός κράτησε τους παίκτες όπως ο Λούκα Γιόβιτς και ο Ροντρίγκο στον πάγκο και έριξε στη μάχη έναν αμυντικό μέσο, τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, στην πρώτη κίνησή του. Στο 80' αντικατέστησε τον Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος στο 1ο ημίχρονο "ηττήθηκε" τρεις φορές από τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Λικά Ζιντάν.

Τρία λεπτά χρειάστηκε η Ρεάλ με αυτήν τη σύνθεση για να βρει το γκολ και αυτό με ένα μαγικό συνδυασμό μεταξύ Βινίσιους και Μπενζεμά, που έδωσε την ευκαιρία στον Γάλλο να σκοράρει για 19η φορά φέτος στο πρωτάθλημα (6η ασίστ του Βραζιλιάνου). Οι επεμβάσεις του Τιμπό Κουρτουά ήταν εξίσου κομβικές και η Ρεάλ πήρε το "τρίποντο", πριν αρχίσει μία περίοδος με δύσκολα παιχνίδια κάθε μερικά 24ωρα σε πρωτάθλημα και Champions League.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ