ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ράικαρντ: "Είναι σα να χάσαμε..."

Ράικαρντ: "Είναι σα να χάσαμε..."
New Image

Ως ήττα χαρακτήρισε την ισοπαλία στο "Καμπ Νου" με την Εσπανιόλ ο τεχνικός της "Μπάρτσα", που ψαλίδισε τις ελπίδες της ομάδας του για τρίτο σερί πρωτάθλημα

Και αυτό γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε χαρακτήρα, κατάφερε να "απαντήσει" δύο φορές στα ισάριθμα γκολ που δέχτηκε από τη Σαραγόσα στο "Ρομαρέδα", και με τον κορυφαίο σκόρερ της Λίγκας, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (έφτασε τα 25 τέρματα), μεγάλο πρωταγωνιστή, κρατάει στα χέρια της τον τίτλο, καθώς της αρκεί να νικήσει την τελευταία αγωνιστική τη Μαγιόρκα στο κατάμεστο "Μπερναμπέου" για να πάρει το πρώτο πρωτάθλημα από το 2003.
"Είναι μία πολύ μεγάλη απογοήτευση. Είναι σαν να χάσαμε", τόνισε στις δηλώσεις του μετά το 2-2 με την Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Καταλωνίας ο Φρανκ Ράικαρντ, για να προσθέσει:

"Είναι μία χαμένη ευκαιρία, και αυτό δύσκολα μπορούμε να το αποδεχτούμε. Όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διατηρήσουμε την υπερηφάνειά μας.

Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει τον αγώνα. Δεν πίστεψα ποτέ ότι είχαμε τον τίτλο στα χέρια μας, όμως προτίμησα να επιτεθούμε λιγότερο και να κρατήσουμε το προβάδισμα που είχαμε, μετά το δεύτερο γκολ του Μέσι".




TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ