ΙΝΤΕΡ

Ραϊόλα: "Δεν είναι χαρούμενος ο Μπαλοτέλι"

Ραϊόλα: "Δεν είναι χαρούμενος ο Μπαλοτέλι"
Μπαλοτέλι-Μουρίνιο-προπόνηση

Ο μάνατζερ του Μάριο Μπαλοτέλι υποστήριξε πως ο 19άχρονος φορ είναι δυστυχισμένος στους "νερατζούρι" ελέω Μουρίνιο

Αυτό ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί και ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο "Super Mario" δεν είναι χαρούμενος στους "νερατζούρι" και ότι αυτός που φταίει για αυτή την κατάσταση είναι ουσιαστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο.
"Περιμένει να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν και ελπίζει να βρίσκεται και στον τελικό. Θα ήθελε τώρα να τον αφήσουν στην ησυχία του και να πάρει λίγη χαρά από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Μάριο χαμογελάει μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης, όμως δεν είναι χαρούμενος γιατί έχει περάσει πολλές άσχημες στιγμές και υπέφερε από συναισθηματική πίεση",

τόνισε ο μάνατζερ του 19άχρονου και συνέχισε:

"Τα προβλήματα του Μουρίνιο είναι με το σύλλογο και τους διοικούντες, καθώς ο σύλλογος είναι με τον Μουρίνιο. Η επιβεβαίωση για αυτό έρχεται από τα σχόλια που έκανε ο Παολίλο που δεν χάνει την ευκαιρία να μιλάει για λογαριασμό του προπονητή."


Σε ερώτηση δε για το αν ενδεχόμενη αποχώρηση του "special one" αυτό το καλοκαίρι θα σημάνει αυτόματα και την παραμονή του Μπαλοτέλι στο "Μεάτσα", ο μάνατζέρ του απάντησε:

"Δεν ξέρω, για μένα έχει δείξει λίγα. Δεν έχει όμως μόνο ταλέντο, μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Ο Μουρίνιο μας έχει αποδείξει ότι τα ποσοστά μετρούν ελάχιστα και ότι το 99% έχει την ίδια αξία με 0%, οπότε ας αφήσουμε τα ποσοστά για τους επιστήμονες.

Ο Μουρίνιο είναι ο νικητής στον φετινό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο αρχιτέκτοντας αυτής της πρόκρισης και πολλά άλλα πράγματα. Ο Μουρίνιο διατάζει και εμείς θα πρέπει να πάμε και να αντιμετωπίσουμε εκείνον για να δοθεί μία λύση, όχι τον Μοράτι.

Όσο για τα υπόλοιπα, ο Μουρίνιο το έχει πει. Αυτός και ο σύλλογος είναι το ίδιο πράγμα. Ο Μάριο δεν έχει σίγουρα κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς και την ομάδα."





Απολαύστε ζωντανά το Campionato από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε το Σάββατο 01/05 στις 19.00 την αναμέτρηση Πάρμα-Ρόμα, την Κυριακή 02/05 στις 16.00 Σαμπντόρια-Λιβόρνο και την Κυριακή 03/05 στις 20.00 Σιένα-Παλέρμο.











TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ