ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ράκιτιτς: "Ο Μέσι είναι σε άλλο επίπεδο, όνειρο που έπαιξα μαζί του"

Ο Ράκιτιτς και ο Μέσι πανηγυρίζουν γκολ της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου τον Απρίλιο του 2017.
Ο Ράκιτιτς και ο Μέσι πανηγυρίζουν γκολ της Μπαρτσελόνα AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι χαρακτηρίζοντάς τον το νούμερο ένα, ενώ τον ευχαρίστησε για όσα πέρασαν μαζί ως συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα.

Έπειτα από έξι χρόνια, ο Ράκιτιτς μετακόμισε από την Μπαρτσελόνα στην Σεβίλλη για το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Κροάτης μέσος πραγματοποίησε πάνω από 300 εμφανίσεις με 35 γκολ και 42 ασίστ.

Ο Ράκιτιτς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIFA, όπου μίλησε με καλύτερα λόγια για τον παλιό του συμπαίκτη στους μπλαουγκράνα, χαρακτηρίζοντάς τον ως το νούμερο ένα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

"Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, απλά πρέπει να δεις και να απολαύσεις αυτόν τον τύπο. Είναι σε άλλο επίπεδο. Με όλον μου τον σεβασμό σε άλλους σπουδαίους, υπάρχει μόνο ένα νούμερο ένα και αυτός είναι ο Λέο. Το να παίξω 311 παιχνίδια δίπλα του, ήταν απλά ένα όνειρο" ανέφερε συγκριμένα.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τον Αργεντίνο σταρ για το γεγονός ότι έπαιξαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια: "Το απόλαυσα πάρα πολύ. Απλά θέλω να πω αυτό: Σε ευχαριστώ για όλα, Λέο, γιατί δεν ξέρεις πόσο σημαντικό ήταν για μένα να παίξω δίπλα σου".

Τέλος, δήλωσε ότι νιώθει ως ένα κομμάτι στην ιστορία της Μπαρτσελόνα: "Έξι χρόνια, 311 παιχνίδια και 13 τίτλους. Μπορώ να πω ότι είμαι κομμάτι της ιστορίας της ομάδας. Θα έχω την Μπαρτσελόνα, την ομάδα και την πόλη, στην καρδιά μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Η οικογένειά μου έγινε μεγαλύτερη, η νεότερη μου κόρη γεννήθηκε στην Βαρκελώνη. Είμαι περήφανος για τον καιρό μου εκεί".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ