ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ράμος: "Μακάρι να είχαμε κληρωθεί με άλλη ομάδα, θα κάνω τα πάντα για να περάσει η Παρί"

Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Σεντ Ετιέν | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Σεντ Ετιέν | 28 Νοεμβρίου 2021 @2021 LAURENT CIPRIANI/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος στην πρώτη του αντίφραση μετά τη δεύτερη κλήρωση των "16" του Champions League, δήλωσε ότι ευχόταν η Παρί να μην αντιμετώπιζε την πρώην του ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο θα κάνει τα πάντα για να προκριθούν οι Παριζιάνοι στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν τίθεται αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους "16" του Champions League και ένα από τα πρόσωπα της "μονομαχίας" είναι ο Σέρχιο Ράμος, καθώς ο επί χρόνια αρχηγός των "μερένγκες" από τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στους Παριζιάνους.

Ο Ισπανός διεθνής στόπερ ιδανικά θα ήθελε να μην αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, καθώς είναι ακόμα συναισθηματικά δεμένος μαζί της, λόγω της πολύχρονης παρουσίας του με τους πολλούς τίτλους που κατέκτησε εκεί.

"Η μοίρα είναι απρόβλεπτη. Μακάρι να είχαμε κληρωθεί με άλλη ομάδα. Νιώθω μια τεράστια στοργή για τη Ρεάλ και αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου να περάσει στην επόμενη φάση", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σέρχιο Ράμος.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ