ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρανιέρι: "Δεν φεύγει ο Τρεζεγκέ"

Ρανιέρι: "Δεν φεύγει ο Τρεζεγκέ"
Ρανιέρι-Γιουβέντους

Ο Κ.Ρανιέρι διέψευσε τις φήμες για πώληση του Τρεζεγκέ, λέγοντας πως θα είναι παρτενέρ του Αμάουρι στην επίθεση

Ο τεχνικός της "βέκια σινιόρα" υποστήριξε ότι ο "Τρεζεγκόλ" είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την παραμονή του στην ομάδα, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να χρησιμοποιεί ως δίδυμο στη γραμμή κρούσης τον Γάλλο φορ μαζί με τον Αμάουρι, με το ζευγάρι αυτό να δείχνει πως έχει καλή "χημεία" στο φιλικό της Τετάρτης με τη Μπρόντμπι.
"Ο Νταβίντ δεν είναι απογοητευμένος. Ο κόσμος πλάθει σενάρια, όμως ο λόγος που ήταν θυμωμένος μετά το ματς με τη Μπρόντμπι είναι απλούστατα γιατί του ακυρώθηκε ένα υπέροχο γκολ που έβαλε, ως οφσάιντ. Για αυτό είχε νεύρα και όχι γιατί υπάρχει ανταγωνισμός με τον Αμάουρι", τόνισε ο Ρανιέρι για να συμπληρώσει:

"Επιπλέον, είμαι πεπεισμένος ότι αυτοί οι δύο μπορούν να παίξουν μαζί. Έχουν ήδη βρει την ισορροπία για να συνυπάρχουν στον αγωνιστικό χώρο".

Ο τεχνικός των "μπιανκονέρι" μίλησε επίσης για το αποψινό -ακόμα δυσκολότερο- τεστ με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ αναφέρθηκε ατομικά και στους Αμάουρι, Μέλμεργκ και Έκνταλ, κρίνοντας την απόδοση που είχαν στο πρόσφατο φιλικό με τους Δανούς.

"Απέναντι στη Μπρόντμι χαλαρώσαμε μετά από 10 λεπτά και αρχίσαμε να συνδιαζόμαστε όμορφα. Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς με τη Μπορούσια, τους παρακολούθησα να νικούν τη Μπάγερν Μονάχου στο Σούπερ Καπ. Είναι ήδη σε φόρμα, ενώ εμείς είμαστε ακόμα σε κατάταση προετοιμασίας.

Ο Αμάουρι δεν είναι ακόμα σε τέλεια αγωνιστική κατάσταση, θα πρέπει να περάσουν αρκετές ημέρες. Περιμένω από αυτόν να κάνει ακριβώς αυτά που έκανε μέχρι τώρα. Μου άρεσε επίσης ο Όλοφ Μέλμεργκ.

Έχει περιθώρια βελτίωσης όπως όλοι σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας, όμως μπορεί να δει κανείς ότι είναι ένας παίκτης έμπειρος, πρακτικός, αποφασιστικός, δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, που είναι δύσκολο να τον περάσεις στο ένας με έναν.

Μου άρεσε πολύ και ο Έκνταλ, ο οποίος έχει μία εκπληκτική προσωπικότητα για παίκτη που είναι μόλις 19 ετών".








Τέλος, ο Κλαούντιο Ρανιέρι δήλωσε πως περιμένει από τον Σισόκο να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του για να τον χρησιμοποιήσει, ενώ άφησε να εννοηθεί πως σχεδιάζει να δώσει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στον Κριστιάν Πόουλσεν, φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Γιουβέντους από τη Σεβίλλη.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ