ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρανιέρι: "Δεν μας νοιάζει η πορεία της Μίλαν..."

Ρανιέρι: "Δεν μας νοιάζει η πορεία της Μίλαν..."
Ρανιέρι-Γιουβέντους-Νέντβεντ

Το μήνυμα ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να κοιτά τη δική της πορεία και όχι το αν θα στερήσει το Τσ.Λιγκ από τη Μίλαν, έστειλε ο τεχνικός της "βέκια σινιόρα"

"Δεν ξέρω κατά πόσο μία νίκη μας θα πετούσε τη Μίλαν έξω από τη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό εξαρτάται και από τις άλλες ομάδες", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "μπιανκονέρι" και συνέχισε:

"Για εμάς, ενα επιτυχημένο αποτέλεσμα θα σημαίνει ένα ακόμα μεγαλύτερο αβαντάζ στον αγώνα που δίνουμε για να βγούμε στην Ευρώπη.

Επικεντρωνόμαστε σε αυτή την προσπάθεια και θα πρέπει να ξέρουμε το πώς να υπερασπιστούμε την θέση μας.

Η Μίλαν έχει μαζέψει πολλούς πόντους μακριά από το σπίτι τους. Είναι πρωταθλητές και θα παλέψουν, όπως έκαναν και με αντίπαλο την Κάλιαρι.

Όμως και εμείς παίζουμε καλά. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη και δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούν οι παίκτες μου από το πάθος, το κίνητρο ή τα νεύρα".








Η Γιουβέντους εξέπληξε ευχάριστα τους περισσότερους, καθώς στην πρώτη της κιόλας σεζόν μετά την επιστροφή της από τη Serie B είναι μεταξύ των πρώτων ομάδων του πίνακα, ωστόσο ο Ρανιέρι επανέλαβε πως περίμενε ακόμα περισσότερα πράγματα από την ομάδα του.

"Πίστευα ότι μπορούσα να κάνω περισσότερα επειδή στο ξεκίνημα έχεις πάντα μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Έπρεπε να χάσουμε μερικά ματς μέχρι να καταλάβουμε ότι υπάρχουν μερικές ομάδες δυνατότερες από εμάς. Είμαι ικανοποιημένος, όμως δεν αρκούμαι μόνο σε αυτά", κατέληξε χαρακτηριστικά.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ