ΡΟΜΑ

Ρανιέρι: "Είναι τραμπούκοι στην Ίντερ"

Ρανιέρι: "Είναι τραμπούκοι στην Ίντερ"
Ρανιέρι-Ρόμα

Ο Ρανιέρι αποκάλεσε τραμπούκους τους ανθρώπους της Ίντερ, μιλώντας για ανάγκη... πανοπλίας στο "Μεάτσα" (vds)!

Οι "τζαλορόσι" αναμφίβολα ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι καθώς παρά τις απουσίες των Τότι, Ντόνι και Ζουάν, αλλά και την αναγκαστική αποχώρηση του Ντε Ρόσι στο ημίωρο κατάφεραν να φύγουν για πέμπτη σερί σεζόν στο πρωτάθλημα αήττητοι από την έδρα των Μιλανέζων, με τον Ρανιέρι από την πλευρά του να εξαπολύει επίθεση στην πρωταθλήτρια Ιταλίας αλλά και στον Ζοσέ Μουρίνιο.
"Ήταν μία έξοχη Ρόμα που έπαιξε καλά και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά δέχτηκε και πολλά χτυπήματα. Μου αρέσει το δυνατό παιχνίδι, όμως την επόμενη φορά θα χρειαστεί να έρθουμε εδώ με πανοπλία.

Η Ίντερ έκανε διπλάσια φάουλ απ'ότι εμείς, 26 έναντι 13",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ρανιέρι στην τηλεόραση του "Sky Italia", για να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

"Ο Μουρίνιο έκανε παράπονα για τον διαιτητή; Το περίμενα αυτό, πάντα διαμαρτύρεται. Αυτά που έκαναν ήταν φάουλ τακτικής, συστηματικά και επαγγελματικά. Είναι μεγάλοι τραμπούκοι και αν τους αφήσουμε θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Ο διαιτητής θα πρέπει να ανταμείβει αυτούς που παίζουν ποδόσφαιρο. Αυτό που έκαναν ήταν βάσει τακτικής και πρέπει να τιμωρηθεί. Χάρη στον Βιεϊρά, ο Ντε Ρόσι χρειάζεται επέμβαση. Πηδάει συχνά με υψωμένους τους αγκώνες του, όμως στην Αγγλία θα είχε αποβληθεί για κάτι τέτοιο".

Η ολομέτωπη επίθεση όμως του τεχνικού των "Ρωμαίων" για την πρωτοπόρο της Serie A είχε και συνέχεια, από τη στιγμή που πληροφορήθηκε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ότι η Ρόμα δεν έκανε τίποτα για να πάρει τη νίκη.

"Με όλους τους επιθετικούς που είχε στη διάθεσή του, είχε λιγότερα σουτ προς την εστία από όσα είχαμε εμείς. Εάν η πρώτη επίθεση είχε πάει καλά για μας, θα έκλαιγε τώρα.

Θέλαμε να βγαίνουμε στην επίθεση κάθε φορά, όμως έκαναν συστηματικά φάουλ στους παίκτες μας για να αποτρέψουν τον κίνδυνο.



Παίξαμε ποδόσφαιρο και η Ίντερ όχι. Με άφηνει άναυδο το γεγονός ότι ο Μουρίνιο διαμαρτύρεται για τον διαιτητή. Αυτό είναι εκπληκτικό!"

Τέλος, ο τεχνικός της ομάδας της "αιώνιας πόλης" ξεκαθάρισε πως δεν αντιπαθεί τον "special one", δίνοντάς του πάντως "πληρωμένη απάντηση" όσον αφορά στους τίτλους που έχει κατακτήσει στην καριέρα του.

"Τοποθετώ τον Μουρίνιο στο ίδιο επίπεδο ως προπονητή και επικοινωνιολόγο. Είναι εκπληκτικός επειδή τα φέρνει όλα έτσι ώστε να έχει πάντα δίκαιο.

Τα πάει πολύ καλά στην Ιταλία και φέρνει το πρωτάθλημα στο επίκεντρο της προσοχής, οπότε όποιος το κάνει αυτό με κάνει χαρούμενο.



Δεν είναι αλήθεια ότι τον αντιπαθώ. Φυσικά που και που υπάρχει κόντρα, λέει ότι είμαι 70 ετών και ότι έχω κερδίσει ένα μικρό Κύπελλο, ενώ έχω πάρει τέσσερα και το ένα από αυτά ήταν όταν εκείνος ήταν βοηθός προπονητή στη Μπαρτσελόνα".




















TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ