ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρανιέρι: "Φανταστική η φετινή σεζόν"

Ρανιέρι: "Φανταστική η φετινή σεζόν"
Κιελίνι-Γιουβέντους

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο τεχνικό της Λάτσιο χαρακτήρισε ήττα-ντροπή το 5-2 από τη Γιουβέντους (vid)

"Θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσοι δουλεύουν εδω για όσα έχουν κάνει αυτή τη σεζόν", τόνισε ο τεχνικός των "μπιανκονέρι" και συνέχισε:

"Το να είσαι τρίτος τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να απονείμω τα εύσημα στους νεότερους παίκτες επίσης, καθώς απέκτησαν κατευθείαν τη νοοτροπία νικητή.

Αυτό το γκρουπ ακολούθησε τις οδηγίες μου από την πρώτη ημέρας της προετοιμασίας και μπορείτε να δείτε αυτό το πνεύμα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν".



Κληθείς να σχολιάσει την εντυπωσιακή νίκη επί των "λατσιάλι", που βρήκε τους Ντελ Πιέρο και Τρεζεγκέ να σκοράρουν για ένα ακόμα παιχνίδι, φτάνοντας συνολικά τα 37 γκολ στο πρωτάθλημα, ο Ρανιέρι υπογράμμισε:

"Κάναμε σπουδαία δουλειά στο πρώτο μέρος και μάλλον βγάλαμε το πόδι μας από το γκάζι στο δεύτερο, επηρεασμένοι από το γεγονός ότι το προβάδισμα που είχαμε φαινόταν αρκετό για να μας δώσει τη νίκη.

Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και το καταφέραμε με θετική εμφάνιση".




Ντε Ρόσι: "Δεν μπορεί να εκτίθεται η ομάδα"
Στον αντίποδα, ο τεχνικός της Λάτσιο, Ντέλιο Ρόσι, εξέφρασε την απογοήτευση αλλά και τον προβληματισμό του για την τραγική εμφάνιση της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο μέρος που βρέθηκε να χάνει με τέσσερα γκολ διαφορά:

"Από το ξεκίνημα του αγώνα πάθαμε μπλακ-άουτ. Είναι ακατανόητο. Δεν είναι ντροπή να χάνεις από τη Γιουβέντους στο Τορίνο, όχι όμως έτσι.

Δεν υπάρχει δικαιολογία και ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι ήταν λανθασμένος. Η Λάτσιο δεν μπορεί να εκτίθεται έτσι.

Εαν ξαναδώ τέτοιες εμφανίσεις, τότε νομίζω πως ουδείς στη Λάτσιο δικαιούται να μείνει και τη νέα σεζόν",



κατέληξε χαρακτηριστικά.

Δείτε στιγμιότυπα από το Γιουβέντους-Λάτσιο (4-2):















TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ