EUROPA LEAGUE

Ρανιέρι: "Η Ρόμα πάντα έχει πίεση"

Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης σύμφωνα με τον Ρανιέρι. "Η Ρόμα έχει πάντα πίεση" δήλωσε

Ο Ιταλός και συνάμα Ρωμαίος τεχνικός των "τζιαλορόσι" μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τόνισε θα ήθελε να φέρει έναν τίτλο στην ομάδα που καθοδηγεί ενώ μίλησε και για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα για κάτι καλό.
"Οι πιθανότητες είναι 50-50. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα αυτή τη στιγμή. Λόγω των ελλείψεων, έχουμε αρκετές παίζουμε καλά και ανταποκριθήκαμε στα ματς που είχαμε"

- Για τον αν μπορεί να περάσει και να πάρει την κούπα...



"Θα ήταν ευτυχία να φέρω έναν τίτλο μετά από 50 χρόνια γιατί είμαι Ρωμαίος και θα ήταν ότι καλύτερο. Θα πρέπει να περάσουμε τον Παναθηναϊκό δεν μιλάμε όμως ακόμα γιατί είναι όνειρα που πρέπει να τα βάλουμε σε πράξη".



- Αν υπάρχει πίεση στη Ρόμα ενόψει του αγώνα;


"Η Ρόμα πάντα έχει πίεση, είναι ένα αποφασιστικό παιχνίδι και πρέπει να ανταποκριθούμε. O Παναθηναϊκός θα μας δυσκολεψει τη ζωή, θα μας περιμένει για να χτυπήσει στην κόντρα, είμαστε προετοιμασμένοι.Για μένα κάθε παιχνίδι πρέπει να αντιμετωπίζεται με 100% συγκέντρωση και προσοχή, κάνει λάθος όποιος θεωρεί το Europa League μία ενόχληση μέσα στην εβδομάδα".


- Για την συνεχή χρησιμοποίηση του Ζουάν;


"Είναι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει και ανταποκρίνεται σε τρία ματς την εβδομάδα".

- Για το πρωτάθλημα.

"Η Ίντερ είναι ομάδα από άλλο πλανήτη, μόνο εκείνοι μπορούν να χάσουν το πρωτάθλημα, εμείς είμαστε μία ομάδα που πρέπει να κοιτάζει κυρίως αυτές που σκοπεύουν στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτός είναι ο στόχος μας, να αποφύγουμε τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που φέτος είναι ανοιχτά σε όλους".



- Για τους τραυματισμούς των Τότι και Πισάρο που προστίθενται σε αυτούς των Τόνι και Ζούλιο Σέρζιο:



"Για την απουσία του Πισάρο πρέπει να πω ότι η ομάδα καμουφλάρει καλά τις απουσίες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Όσον αφορά στον τραυματισμό του αρχηγού, δεν έχουμε το φόβο ότι με εκείνον έχει χαθεί χρόνος: είναι ένας παίκτης που έχει περισσότερους τραυματισμούς σε εκείνο το γόνατο, παρακολουθείται από το γιατρό που τον γνωρίζει καλύτερα και μας δίνει τους χρόνους που πιστεύει ότι θα αποθεραπευτεί. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω".

Η συνέντευξη Τύπου του Κλαούντιο Ρανιέρι πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό:















TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ