ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρανιέρι: "Κάνω καλά τη δουλειά μου"

Ρανιέρι: "Κάνω καλά τη δουλειά μου"
Ρανιέρι-Γιουβέντους

Ο Κ.Ρανιέρι τόνισε μετά το 1-1 με τη Μίλαν πως αποδέχεται την εποικοδομητική κριτική, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του στο "Σαν Σίρο"

"Ενεργοποιηθήκαμε ξανά. Δυστυχώς η διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων μας αποπροσανατόλισε, όμως απόψε είδαμε μία Γιουβέντους συγκεντρωμένη, ενωμένη που ήξερε τι έπρεπε να κάνει.

Οι αποστάσεις μεταξύ των παικτών στον αγωνιστικό χώρο ήταν το σημαντικότερο, καθώς το τελευταίο διάστημα οι γραμμές ήταν μακριά η μία από την άλλη",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "μπιανκονέρι" για να συνεχίσει:

"Δεν φοβήθηκα μετά το γκολ του Ζέεντορφ που δεχτήκαμε, όμως ήταν κάτι που με ενόχλησε, καθώς είχαμε ήδη τρεις η τέσσερις καθαρές ευκαιρίες και εκείνοι πήραν το προβάδισμα με μισή φάση. Ήμουν αισιόδοξος πάντως, καθώς έτσι όπως παίζαμε αργά ή γρήγορα θα σκοράραμε".

Για το γεγονός ότι παρέταξε επιθετικό δίδυμο τους Ιακουίντα-Αμάουρι, αφήνοντας στον πάγκο τον αρχηγό Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο (μπήκε ως αλλαγή) και τους Τρεζεγκέ, Τζοβίνκο (δεν χρησιμοποιήθηκαν), ο Ρανιέρι έκανε απολογισμό της σεζόν για τους στράικερ που έχουν στη διάθεσή τους οι Τορινέζοι.

"Δεν βάζω ποτέ σε σειρά προτίμησης τους επιθετικούς μου. Στα δύο χρόνια που είναι εδώ, ο Ιακουίντα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να τα βάζει με άμυνες και να δημιουργεί πραγματικές ευκαιρίερς.

Αυτή τη στιγμή κοιτάζω περισσότερο τη φυσική κατάσταση των παικτών. Ο Βιτσέντζο δίνει βάθος στην ομάδα και ο Αμάουρι κρατάει τη μπάλα, ενώ είναι και οι δύο ψηλοί και εργατικοί. Προσπαθώ πάντα να επιλέγω αυτόν που θα είναι σε καλύτερη φόρμα.

Ο αρχηγός και ο Αμάουρι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μισό της σεζόν, στη συνέχεια έπεσαν και ο Ιακουίντα βελτιώθηκε όταν επέστρεψε μετά από τραυματισμό. Περιμένω επίσης τον Τρεζεγκέ, που είναι παίκτης-κλειδί".

Όσο για την αμείλικτη κριτική που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα και τις φήμες περί αποχώρησής του με ήττα στο ντέρμπι από τη Μίλαν, ο Ρανιέρι δήλωσε: "Εξαρτάται από το ποιος μου κάνει κριτική. Ένας προπονητής είναι συνηθισμένος στην κριτική και πρέπει να την αποδέχεται.

Ξέρω ότι έχω κάνει καλά τη δουλειά μου. Υπάρχει κάποια κριτική που μπορεί να σε βοηθήσει και που πρέπει να την ακούσεις. Καλοδεχούμενη η εποικοδομητική κριτική. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους και να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση, όπως κάναμε απόψε.

Η καλή τύχη έρχεται όταν την αξίζεις και ισοφαρίσαμε επειδή ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε πόντους. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μας".















TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ