ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρανιέρι: "Να παίζουμε όπως Μίλαν και Σεβίλλη!"

Ρανιέρι: "Να παίζουμε όπως Μίλαν και Σεβίλλη!"
New Image

Την επιθυμία να δει την ομάδα του να αποδίδει σε σύντομο χρονικό διάστημα όπως η Σεβίλλη και η Μίλαν, εξέφρασε ο Κλαούντιο Ρανιέρι

"Στο Κάλιαρι θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, θα αντιμετωπίσουμε μία υγιή ομάδα, με ενθουσιασμό μετά τη νίκη της επί της Νάπολι, που μπορεί να υπολογίζει στη δύναμη που θα της δώσει το γεμάτο γήπεδο", τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των "μπιανκονέρι" για να συνεχίσει:

"Θα μου άρεσε να ξαναδώ τη σιγουριά και την σταθερότητα που δείξαμε κόντρα στη Λιβόρνο και την Πάρμα, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο, και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα απέχει ακόμα πολύ από τα να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.

Οι προσδοκίες μου; Η Γιουβέντους να μπορέσει να γίνει σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο. Θα μου άρεσε να βλέπω την ομάδα μου να παίζει όπως η Σεβίλλη και η Μίλαν στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Ήταν ένα παιχνίδι θεαματικό και έντονο, πραγματικό σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο. Δεν μου προκάλεσαν καμία έκπληξη οι ροσονέρι, ξέρουμε ότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα και τους σεβόμαστε".

Ο Ρανιέρι έκανε επίσης επαινετικές δηλώσεις για την αξία του Νταβίντ Τρεζεγκέ, πετώντας μάλιστα καρφιά στον Ντομενέκ, για την απόφασή του να τον έχει εκτός Εθνικής Γαλλίας για έναν ολόκληρο χρόνο (τον επανέφερε μετά το χατ-τρικ που σημείωσε με τη Λιβόρνο στην πρεμιέρα).

"Σε δύσκολη θέση ο Νταβίντ στη Γαλλία; Πως είναι δυνατόν να είναι σε δύσκολη θέση αφού δεν παίζει; Πιστεύω πως ο Ντομενέκ θέλει να κερδίζει, όμως εάν δεν καλεί τον Τρεζεγκέ, ίσως αυτό να σημαίνει πως είναι ικανοποιημένος και με τις ισοπαλίες.

Εάν ήμουν εγώ ο ομοσπονδιακός, ο Νταβίντ θα έπαιζε πάντα βασικός, όμως ευτυχώς που εγώ δεν είμαι Ντομενέκ".



Τέλος, ο τεχνικός των "μπιανκονέρι" πήρε έμμεσα θέση στο σίριαλ αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Ντελ Πιέρο, εκθειάζοντας τις ικανότητες του "καπιτάνο" των Τορινέζων.

"Για να είσαι πρωταθλητής, δεν φτάνει να έχεις μόνο ταλέντο, χρειάζεται επίσης εξυπνάδα και ικανότητα, και ο Ντελ Πιέρο έχει όλα αυτά τα χαρίσματα. Περιμένω πολλά από τον Αλέ ως αρχηγό, είναι παράδειγμα και ψυχή για αυτή την ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρανιέρι.













TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ