ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρανιέρι: "Ο Ντοναντόνι να καλέσει τον Ντελ Πιέρο"

Juventus coach Claudio Ranieri gestures during the Italian first division soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 22, 2008. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ρανιέρι-Γιουβέντους AP

Πεπεισμένος ότι ο Ντελ Πιέρο αξίζει να κληθεί από τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι για τα τελικά του Euro 2008 εμφανίστηκε ο Κλαούντιο Ρανιέρι

"Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ντοναντόνι θα καλέσει τον Άλεξ. Διανύει περίοδο τρομακτικής φόρμας, ενώ έχει αποδείξει την αξία του εδώ και πολύ καιρό. Όμως αυτή είναι η προσωπική μου άποψη", τόνισε ο τεχνικός της Γιουβέντους, μία ημέρα μετά το χατ-τρικ που σημείωσε ο "Πιντουρίκιο" κόντρα στην Αταλάντα (0-4), με το οποίο συμπλήρωσε 17 στο φετινό Καμπιονάτο και 151 συνολικά με τη φανέλα της "βέκια σινιόρα".

Ο Ντελ Πιέρο έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα έξι φορές συνολικά στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος (με αντιπάλους Μίλαν, Πάρμα, Αταλάντα), με τον 33χρονο όμως άσο να έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες από τον Ντοναντόνι από τον Ιούλιο του 2006 και μετά, και να δίνει μάχη με τους Τόνι και Μποριέλο για μία θέση στα γήπεδα Αυστρίας/Ελβετίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εν τω μεταξύ, ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Αλέσιο Σέκο, σχεδιάζει τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με τον ιταλικό Τύπο να αναφέρει πως υποψήφιοι στόχοι για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής είναι οι Βάργκας (Κατάνια), Γκρόσο (Λιόν), Πασκουάλ (Φιορεντίνα) και Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).



TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ