ΡΟΜΑ

Ρανιέρι: "Ούτε φίλος ούτε εχθρός του Μουρίνιο"

Ρανιέρι: "Ούτε φίλος ούτε εχθρός του Μουρίνιο"
Ρανιέρι-Ρόμα

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι χαρακτήρισε τον Μουρίνιο "ικανό προπονητή που έχει κερδίσει όπου και αν έχει δουλέψει", ενώ υποστήριξε πως η Ρόμα πρέπει να παίξει τέλεια για να σταματήσει την Ίντερ

Ο τεχνικός των "τζαλορόσι", ο οποίος είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να πανηγυρίζει δύο νίκες στο "Ολίμπικο" μέσα σε τέσσερις ημέρες και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ (2-1 επί της Μπολόνια για το πρωτάθλημα και 2-1 επί της Φούλαμ για το Europa League) υποστήριξε ότι θα πρέπει να πιάσουν το μάξιμουμ της απόδοσής τους για να σταματήσουν τη φορμαρισμένη Ίντερ, ενώ μίλησε επίσης και για τις "διαφορές" του με τον Ζοσέ Μουρίνιο.
"Έχουν την καλύτερη επίθεση και εμείς τη χειρότερη άμυνα. Για να πάρουμε αποτέλεσμα δεν πρέπει να κάνουμε κανένα λάθος αλλά θα πρέπει και αυτοί να κάνουν κάποια λάθη. Η Ίντερ έκανε ένα τέλειο παιχνίδι στο Κίεβο, έκανε επίδειξη δύναμης με την ανατροπή.

Αυτή η νίκη μπορεί να δώσει στους νερατζούρι την ώθηση για να κάνουν το παραπάνω βήμα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς πάμε στο Μιλάνο για να κάνουμε το παιχνίδι μας, περιμένω να δω μία Ρόμα με διάθεση.

Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να βάλουμε γκολ. Δεν θα πρέπει μόνο να τους περιορίσουμε στο να δημιουργούν. Έκλεισε η υπόθεση τίτλος; Εάν ήμουν δεύτερος, θα ήλπιζα",

δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός, και προσέθεσε αναφορικά με τη μάχη στους δύο πάγκους.

"Δεν είμαστε ούτε φίλοι ούτε εχθροί με τον Μουρίνιο. Όπου και αν πήγε, νίκησε. Είναι ένας ικανός προπονητής, αγαπάει πολύ τη δουλειά του. Η ανταλλαγή κουβέντων στο παρελθόν; Είναι μέρος του αλατοπίπερου του ποδοσφαίρου..."

Να σημειωθεί πως η ομάδα της "αιώνιας πόλης" θα παραταχθεί στο Μιλάνο με αρκετές απουσιές βασικών παικτών, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τότι, Ντόνι, Ζουάν και ο τιμωρημένος Ταντέι, με το ιατρικό επιτελείο να κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος ο Αντρεόλι και να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας.









TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ