ΑΡΗΣ

Ραντεβού για επενδυτικό ενδιαφέρον

Ραντεβού για επενδυτικό ενδιαφέρον
σημα

Για μεθαύριο Τετάρτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΚΜΑ Άγγελου Γρόλλιου, και του ελληνορώσου επιχειρηματία Κωνσταντίνου Παναγιωτίδη

Συνάντηση με τον ελληνορώσο επιχειρηματία Κωνσταντίνο Παναγιωτίδη θα έχει μεθαύριο Τετάρτη ο πρόεδρος της ΚΜΑ Άγγελος Γρόλλιος.

Σε αυτήν θα ξεκαθαρίσει το είδος του ενδιαφέροντος που φαίνεται να υπάρχει για την ανάμειξή του στα διοικητικά της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης δραστηριοποιείται στο Ροστόφ της Ρωσίας και το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει προσπάθειας εξάπλωσής του και στην Ελλάδα.

Είναι ιδιοκτήτης κέντρων διασκεδάσεων στην Θεσσαλονίκη καθώς και μιας ακόμα επιχείρησης, όμως το κύριο μέρος της δραστηριότητάς του επικεντρώνεται στην Σιβηρία.

Μάλιστα το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε μαζί με τις δύο κόρες του στο «"Κλεάνθης Βικελίδης" όπου παρακολούθησε το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο. Κάτι που μόνο τυχαίο δεν θεωρείται όπως και το γεγονός ότι πανηγύρισε το γκολ του Σουνά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ραντεβού της Τετάρτης μεταξύ των δύο αντρών κλείστηκε από ένα τρίτο πρόσωπο, που δεν έχει διαρρεύσει το ποιο είναι, με το μόνο σίγουρο την στιγμή αυτή να είναι ότι η μέρα του ραντεβού και τίποτα περισσότερο.

" Δεν μίλησα με τον ίδιο. Δεν έχω κλείσει εγώ το ραντεβού", υπογράμμισε στο Sport24.gr ο πρόεδρος της ΚΜΑ Άγγελος Γρόλλιος που επιβεβαίωσε πως είναι ενήμερος για την ημέρα του ραντεβού και ότι αυτό θα γίνει μεθαύριο.

Όπως και να έχει πάντως θα πρέπει να διευκρινιστεί πως η οποιαδήποτε εμπλοκή του Κωνσταντίνου Παναγιωτίδη στην ΠΑΕ Άρης μπορεί να γίνει μόνο μέσω της έγκρισης της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ