ΠΑΟΚ

Ραντεβού την Δευτέρα

Ραντεβού την Δευτέρα
Βεζυρτζής

Στο πλαίσιο των διοικητικών εξελίξεων των τελευταίων ημερών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπήρξε χθες τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του Α.Σ., Θανάση Κατσαρή, με τον Νίκο Βεζυρτζή με θέμα το πως μπορούνε να δρομολογηθούν εξελίξεις μετά από την απόφαση του Γιάννη Γούμενου να προτείνει τους "11" που θα πάρουν τις μετοχές ώστε να σχηματίσουν διοίκηση.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ τον ενημέρωσε ότι είναι στη διάθεση του αλλά και στη διάθεση των υπολοίπων προκειμένου να ζητήσει από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το διορισμό τους σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Από την πλευρά του ο Νίκος Βεζυρτζής δεν μπορούσε να δώσει απάντηση για τους υπόλοιπους και για το λόγο αυτό συμφώνησαν την Δευτέρα να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με την παρουσία και των "11" που πρότεινε ο Γιάννης Γούμενος και εκπροσώπων του Α.Σ.

Στη συνάντηση αυτή εφόσον υπάρξει η σύμφωνη γνώμη όσων προτάθηκαν με ορισμένους πάντως να έχουν εκφράσει την αντίθεση τους στην προοπτική να πάρουν μετοχές και να διορισθούν διοίκηση στην ΠΑΕ ο Θανάσης Κατσαρής θα κινήσει αμέσως τις διαδικασίες προκειμένου να διορισθούν διοίκηση και να αναλάβουν άμεσα τη διευθέτηση των θεμάτων που ταλαιπωρούν την ομάδα.

Πρόθεση του Α.Σ. ΠΑΟΚ όπως φαίνεται με τον τρόπο αυτό είναι να προτείνει τη συμμετοχή στη διοίκηση πρωτοδικείου και όσων την προηγούμενη Παρασκευή στα γραφεία του Α.Σ. έδειξαν τη διάθεση να πάρουν μετοχές και να συμμετάσχουν σε ένα διοικητικό σχήμα ανεξάρτητα αν τους απέρριψε ο Γιάννης Γούμενος για τους δικούς του λόγους.

Μελίσσης αντί Ζαγοράκη



Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια ολοκληρώθηκε σήμερα με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας που ξεκίνησε στις 15:00 και ακολούθως η αποστολή από την οποία αποκλείστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναχώρησε για την ακριτική πόλη.Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μομτσίλο Βούκοτιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή με αυτούς απόντος του «Τεό» να είναι οι: Αραμπατζής, Βαγγελής, Γιασουμή, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Μελίσσης, Μπαλάφας, Τοχούρογλου, Τσίγκας, Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Μπαρκαουάν, Φερναντέζ, Γκονζάλεζ, Μέγκαχεντ, Μίετσελ και Τόργκελε.

Όσο για τον αποκλεισμό του Ζαγοράκη; Υπενθυμίζεται πως ο Βούκοτιτς μετά από συζήτηση που είχε με τον αρχηγό του μετά από τη νίκη μέσα στο Αιγάλεω με 0-2, όταν και είχε συμπληρώσει τις τέσσερις κίτρινες κάρτες, αποφάσισε ο "Τεό" να εκτίσει την ποινή στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα κι όσον αφορά το βασικό σχήμα στο οποίο κατέληξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι στα Πηγάδια;

Ο Βούκοτιτς δεν έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει με τον Μελίσση να φαντάζει ως ο πιθανότερος για να καλύψει το κενό του, κι ενώ ο τεχνικός του "Δικεφάλου" δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χασιώτη που αποκλείστηκε και από την αποστολή αφού τις προηγούμενες μέρες έκανε μία επέμβαση στο πέλμα.

Δεδομένου λοιπόν ότι ο Σέρβος τεχνικός κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το 4-4-2 που θα παρατάξει και πάλι την ομάδα του φαίνεται ότι στο κέντρο της άμυνας θα προτιμήσει το επιτυχημένο δίδυμο των Μπαρκαουάν και Μέγκαχεντ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φερνάντεζ ενώ αριστερά και δεξιά στα άκρα της άμυνας ο Κωνσταντινίδης και ο Αραμπατζής αντίστοιχα.

Απόντος του Ζαγοράκη, φαίνεται ότι στα χαφ θα προωθηθεί ο Μελίσσης μαζί με τον φορμαρισμένο Ηλιάδη. Αριστερά στα χαφ θα είναι και πάλι ο Χαραλάμπους και δεξιά ο Χαραλαμπίδης από τον οποίο ο Βούκοτιτς δεν έχει κρύψει ότι περιμένει περισσότερα πράγματα.

Τέλος το επιθετικό δίδυμο αναμένεται να αποτελείται και πάλι από τον πρώτο σκόρερ φέτος του ΠΑΟΚ και 2ο του πρωταθλήματος με 8 γκολ Μάρτσιν Μίετσελ και τον Τσίγκα που κερδίζει την εμπιστοσύνη του "Μότσα" στα τελευταία παιχνίδια.

Τέλος στον ΠΑΟΚ περιμένουν την απόφαση για όσα απολογήθηκε η ομάδα μετά από κλήση του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ