ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ράσφορντ αποσύρεται από τα social media για να επανέλθει πνευματικά μετά από μία πολύ δύσκολη σεζόν

Ο Ράσφορντ αποσύρεται από τα social media για να επανέλθει πνευματικά μετά από μία πολύ δύσκολη σεζόν
(AP Photo/Dave Thompson) (AP PHOTO/DAVE THOMPSON)

Ο Μάρκους Ράσφορντ πήρε την απόφαση να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς του στα social media για μερικές εβδομάδες προκειμένου να μπορέσει να βρει την πνευματική του ισορροπία ενόψει της επόμενης σεζόν.

Δίχως αμφιβολία, η φετινή σεζόν ήταν αποκαρδιωτική για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η κατάκτηση του FA Cup στο τέλος της χρονιάς μπορεί να έδωσε μία θετική νότα, ωστόσο συνολικά τα γεγονότα και οι αναμνήσεις δεν μπορούν να αναιρεθούν.

Φυσικά σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ λογικό να επηρεαστούν οι πρωταγωνιστές δεδομένης και της πίεσης που υπάρχει στον συγκεκριμένο σύλλογο μετά την ιστορική αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Ράσφορντ δεν αποτελεί εξαίρεση και οι φετινές επιδόσεις του είναι η απόδειξη πως οι "Κόκκινοι Διαβολοι" εξακολουθούν να είναι ένα πολύ στρεσογόνο περιβάλλον.

Ο Άγγλος -με αφορμή και το αποκλεισμό του από την Εθνική Αγγλίας ενόψει Euro- αποφάσισε να αποσυρθεί για ένα μεγάλο διάστημα από τα προσωπικά του social media ούτως ώστε να μπορέσει να ανακτήσει την ψυχολογία του μακριά από την τοξικότητα και τυχόν περισπασμούς. Ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ μάλιστα ανάρτησε μία δημοσίευση για να ενημερώσει τους ακολούθους του για αυτή την απόφασή του.

"Ήρθε η ώρα να αποσυρθώ από τα κοινωνικά δίκτυα για μερικές εβδομάδες.

"Σκοπεύω να ξεκουραστώ και να επαναφέρω την ψυχολογία μου μετά από μια δύσκολη σεζόν ατομικά και συλλογικά. Ευχαριστώ τους οπαδούς που μου στάθηκαν σε μια δύσκολη περίοδο.

"Σε αυτούς που δεν στάθηκαν σε εμένα να θυμάστε πως στη Γιουνάιτεντ, πάντα μένουμε ενωμένοι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ