ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ανανέωσε με τους Μαδριλένους για ένα χρόνο ο Λούκας Βάσκες

Real Madrid's Lucas Vazquez celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 21, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λούκας Βάσκες. @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Ρεάλ προχώρησε στην ανανέωση του Λούκας Βάσκες, με τον ισπανικό σύλλογο να ανακοινώνει την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το 2025.

Για ένα ακόμη χρόνο θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκας Βάσκες, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να δίνει τα χέρια με τη "Βασίλισσα" για την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Οι φετινές επιδόσεις του δεν εξασφάλισαν στον Ισπανό την παρουσία του στο Euro 2024, παρόλα αυτά έπεισαν τον Κάρλο Αντσελότι να του δώσει για μία ακόμη φορά ψήφο εμπιστοσύνης ώστε να παραμείνει στο ρόστερ των "μερένχες".

Ο 33χρονος μπορεί να υπολογιζόταν τη φετινή σεζόν περισσότερο ως εναλλακτική λύση του Ντάνι Καρβαχάλ, ωστόσο ο ίδιος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ομάδα, πραγματοποιώντας 38 εμφανίσεις κατά την διάρκεια των οποίων σημείωσε 3 τέρματα, ενώ επίσης μοίρασε 7 ασίστ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ