ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Απίστευτη υποδοχή από τους οπαδούς στο πούλμαν της ομάδας

Ρεάλ: Απίστευτη υποδοχή από τους οπαδούς στο πούλμαν της ομάδας
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ @RUBEN_CANIZARES ΣΤΟ TWITTER

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύουν ακράδαντα στην πρόκριση κόντρα στην Παρί και θέλησαν να το δείξουν στους παίκτες του Αντσελότι, με 5.000 άτομα να τους επιφυλάσουν θερμή υποδοχή κατά την άφιξή τους στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ χρειάζεται να ανατρέψει το 0-1 στο "Παρκ Ντε Πρενς" από την Παρί για να πάρει εκείνη την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League και οι οπαδοί της θέλησαν να στείλουν ένα πρώτο μήνυμα στον Κάρλο Αντσελότι και στους ποδοσφαιριστές του για την βοήθεια που θα πάρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα ώστε να πετύχουν το στόχο τους.

Περίπου 1,5 ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, το πούλμαν των μερένγκες έφτασε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και εκεί οι φίλοι των μερένγκες έστησαν ένα τρελό πάρτι, ανάβοντας καπνογόνα για να κάνουν τη τη νύχτα μέρα και τραγουδώντας συνθήματα για την αγαπημένη της ομάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές, γύρω στους 5.000 οπαδούς βρέθηκαν έξω από το γήπεδο για την υποδοχή του πούλμαν, με την κίνηση αυτή να αποτελεί πρελούδιο για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν στις εξέδρες του "Μπερναμπέου" υπέρ της ομάδας τους, στη δυνατή μάχη με την παρέα των Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ