ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Διαψεύστηκε ο Αντσελότι και οι Μαδριλένοι θα λάβουν κανονικά μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League final soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at Wembley stadium in London, Saturday, June 1, 2024. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Κάρλο Αντσελότι © 2024 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε υποδηλώσει πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα συμμετείχε στο Club World Cup που διοργανώνει η FIFA, όμως στην συνέχεια ο σύλλογος διέψευσε τα "κακώς κείμενα".

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέψευσε τον Κάρλο Αντσελότι και εγγυήθηκε την παρουσία της στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, κάτι που ο προπονητής είχε αφήσει να εννοηθεί σε συνέντευξή του. Ο Ιταλός προπονητής είχε διαβεβαιώσει πως ή ομάδα "θα απορρίψει την πρόσκληση" της FIFA, όμως η στάση της "Βασίλισσας" είναι διαφορετική.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ουδέποτε αμφισβητήθηκε η συμμετοχή της στο νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διοργανώσει η FIFA την επόμενη σεζόν 2024/2025. Ως εκ τούτου, ο σύλλογός μας θα αγωνιστεί, όπως έχει προγραμματιστεί, σε αυτή την επίσημη διοργάνωση που αντιμετωπίζουμε με υπερηφάνεια και με απόλυτο ενθουσιασμό για να κάνουμε τα εκατομμύρια των οπαδών μας σε όλο τον κόσμο να ονειρευτούν ξανά με έναν νέο τίτλο", αναφέρεται στο σημείωμα.

Ο ίδιος ο Κάρλο Αντσελότι θέλησε να διευκρινίσει πως τα λεγόμενά του στη συνέντευξη που παραχώρησε παρερμηνεύτηκαν. "Στη συνέντευξή μου στην Il Giornale, τα λόγια μου για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA δεν ερμηνεύτηκαν με τον τρόπο που ήθελα.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πρόθεσή μου να απορρίψω το ενδεχόμενο να παίξω σε ένα τουρνουά που θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για μεγάλους τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης", εξήγησε ο Αντσελότι σε μήνυμά του στο Χ (πρώην Tweeter).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ FIFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ