ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Εμπαπέ ή Χάαλαντ το καλοκαίρι

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή "El Chiringuito", η Ρεάλ έχει ως στόχο την απόκτηση ενός εκ των Κιλιάν Εμπαπέ ή Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Ριζικές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν το καλοκαίρι στο ρόστερ της Ρεάλ, αφού ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας, ενώ κι ο Ραφαέλ Βαράν δεν δείχνει διάθεση να επεκτείνει τη συνεργασία του.

Ωστόσο, πέρα από τις αποχωρήσεις, είναι δεδομένο πως θα υπάρξει και προσθήκες, καθώς οι Μαδριλένοι μετρούν δύο χρόνια χωρίς μεταγραφή. Μάλιστα, έχουν υψηλές βλέψεις ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εκπομπής "El Chiringuito", θα κινηθούν για την απόκτηση ενός εκ των Κιλιάν Εμπαπέ ή Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ, αφού έχει ως ίνδαλμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, δεν έχει ανανεώσει και το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022. Tα 18 γκολ και οι εννιά ασίστ σε 26 αναμετρήσεις φέτος, αποδεικνύουν πως ο 22χρονος επιθετικός βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Από την άλλη πλευρά, ο Χάαλαντ αποτελεί το νέο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και είναι βέβαιο πως η Ντόρτμουντ δεν θα συζητήσει την παραχώρησή του για λιγότερα από 100.000.000 ευρώ. Την εφετινή σεζόν, ο 20χρονος στράικερ μετράει 22 γκολ και έξι ασίστ σε 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας τον μεγάλο πρωταγωνιστή των Βεστφαλών.

Photo Credits: © 2021 Michael Sohn/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ