ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Έβαλε στο στόχαστρό της τον Φρίμπονγκ

Ο Τζέρεμι Φρίμπονγκ με τη φανέλα της Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League κόντρα στην Αταλάντα | 22 Μαΐου 2024
Ο Τζέρεμι Φρίμπονγκ με τη φανέλα της Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League κόντρα στην Αταλάντα | 22 Μαΐου 2024 @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Τζέρεμι Φρίμπονγκ εκτόξευσε το όνομά του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με την εκπληκτική περυσινή σεζόν του με την Λεβερκούζεν, γεγονός που τον έχει βάλει εσχάτως στο ραντάρ της Ρεάλ για την ενίσχυσή της το επόμενο καλοκαίρι.

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο ήταν χάρμα ειδέσθαι την περυσινή αγωνιστική περίοδο και αυτό αποτυπώθηκε στο χορτάρι, όχι μόνο με το θεαματικό ποδόσφαιρο που έπαιξε σε Γερμανία και Ευρώπη αλλά και με τον απολογισμό της, αφού κατέκτησε το νταμπλ στην Γερμανία και έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτή την πορεία των ασπιρίνων προς τη δόξα ήταν ο Τζέρεμι Φρίμπονγκ, που σκόραρε 14 φορές σε 47 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με τον 23χρονο Ολλανδό διεθνή εξτρέμ να εντυπωσιάζει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπει εσχάτως στο ραντάρ της Ρεάλ.

Αυτό αποκάλυψε ο Γερμανός δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: "Είναι επιβεβαιωμένο πως η Ρεάλ παρακολουθεί την περίπτωση του Τζέρεμι Φρίμπονγκ ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν το γνωρίζει αυτό. Ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της Ρεάλ.

Είναι πιθανή μία καλοκαιρινή μεταγραφή για τον Φρίμπονγκ καθώς υπάρχει ακόμη όρος αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει ισχύ μέχρι το 2028", αναφέρει το σχετικό τιτίβισμα, σημειώνοντας την επιθυμία του Ολλανδού να μην αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο τον Ιανουάριο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ