ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός δράσης για πάνω από έναν μήνα ο Καμαβινγκά

Ο Εντουαρντό Καμαβινγκά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ζιρόνα για τη La Liga 2023-2024 στο "Μοντιλίβι", Ζιρόνα | Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Εντουαρντό Καμαβινγκά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ζιρόνα για τη La Liga 2023-2024 στο "Μοντιλίβι", Ζιρόνα | Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο και θα απουσιάσει από τα γήπεδα για 6-7 εβδομάδες.

Στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του τελικού του UEFA Super Cup απέναντι στην Αταλάντα (14/8, 22:00) τραυματίστηκε ο Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Ο 21χρονος μέσος, όπως ανακοίνωσε η "Βασίλισσα", χτύπησε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος σε μία διεκδίκηση της μπάλας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 6-7 εβδομάδων από τη δράση, με την επιστροφή του να οριοθετείται αρχικά για τις πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει μάλιστα η Marca, ο Καμαβινγκά αναμένεται να χάσει συνολικά 12 ματς, εννιά για το πρωτάθλημα, δύο για το Champions League και φυσικά τον αποψινό τελικό του UEFA Super Cup.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το επόμενο διάστημα και η επιστροφή του στα γήπεδα θα δρομολογηθεί ανάλογα με την πορεία της αποκατάστασής του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ