ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Μετά τον Εμπαπέ πήρε σειρά ο Έντρικ, οι "μερένγκες" ανακοίνωσαν την παρουσίασή του

Ρεάλ: Μετά τον Εμπαπέ πήρε σειρά ο Έντρικ, οι "μερένγκες" ανακοίνωσαν την παρουσίασή του
Ο Έντρικ πανηγυρίζει γκολ της Παλμέιρας @2023 AP IMAGES/ANDRE PENNER

Η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου η παρουσίαση του Έντρικ, τον οποίο έχει κλείσει από τον Δεκέμβριο του 2022.

Μετά τον Κιλιάν Εμπαπέ, η Ρεάλ όρισε και την παρουσίαση του Έντρικ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Βραζιλία και την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα και θα υπογράψει συμβόλαιο για έξι χρόνια με τους Μαδριλένους.

Ο 17χρονος επιθετικός (στις 21 Ιουλίου γίνεται 18) τον οποίο έσπευσε να κλείσει η Ρεάλ στα τέλη του 2022 ήταν ο καθοριστικότερος παίκτης για την Παλμέιρας, η οποία στην τελευταία αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος κατέκτησε τον τίτλο.

Ο λόγος που ο νεαρός Βραζιλιάνος έπρεπε να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι του 2024 για να ενσωματωθεί στους "μερένγκες" ήταν γιατί ήταν ανήλικος κι απαγορεύεται η μεταγραφή από χώρα σε χώρα όσο είναι κάτω των 18.

Η βραζιλιάνικη ομάδα από αυτή τη μεταγραφή έχει εξασφαλίσει το ποσό των 35 εκατ. ευρώ, ενώ μπορεί να λάβει επιπλέον 25 εκατ. ευρώ εάν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι. Επίσης, η Ρεάλ θα καλύψει 12 εκατ. ευρώ σε φόρους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ