ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Μετά τον Σαλιμπά, οι Μαδριλένοι εξετάζουν τον Τα, υπαρκτό ενδιαφέρον και από την Μπαρτσελόνα

Leverkusen's Jonathan Tah is playing during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and FC Heidenheim in Leverkusen, Germany, Sunday, Sept. 24, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τζόναθαν Τα με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν. @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζόναθαν Τα της Λεβερκούζεν, με τον 28χρονο αμυντικό να έχει τραβήξει την προσοχή και της Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης "χτενίζει" την αγορά για την εύρεση ενός στόπερ και φαίνεται πως, μετά το όνομα του Γουίλιαμ Σαλιμπά, ο Τζόναθαν Τα φαίνεται να είναι εκείνος που παίζει δυνατά για τη "βασίλισσα", ενώ επίσης ενδιαφέρεται για εκείνον και η Μπαρτσελόνα.

Ο Γερμανός στόπερ δεν μπόρεσε εν τέλει να πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν Μονάχου, αφού η Λεβερκούζεν αποφάσισε να τον κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο και όχι να τον παραχωρήσει για ένα χρηματικό αντίτιμο, γνωρίζοντας πως αυτή η κίνηση ενέχει ρίσκο να αποχωρήσει ο παίκτης ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με τη Bild, αυτή την ευκαιρία επιθυμεί να αξιοποιήσει η Ρεάλ, καθώς και η Μπαρτσελόνα που παρακολουθεί την περίπτωση του ποδοσφαιριστή. Υποστηρίζεται πως ο 28χρονος θα αξιολογήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του, αφού τότε θα έχει το δικαίωμα να συνομιλήσει με άλλους συλλόγους, όντας έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Ο λόγος που οι "μερένχες" φαίνεται να επιθυμούν να ενισχύσουν την ανασταλτική γραμμή τους οφείλεται στο γεγονός πως ο Νταβίντ Αλάμπα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ συγχρόνως, κρίνεται αναγκαία η απόκτηση βάθους στο ρόστερ, πόσο μάλλον μετά την αύξηση του ετήσιου προγράμματος αγώνων.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ