ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ μεταγραφές: Ο Μόντριτς συνεχίζει για ακόμα μία χρόνια, τη Δευτέρα η ανακοίνωση

Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Παρί στο Champions League | 9 Μαρτίου 2022
Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Παρί στο Champions League | 9 Μαρτίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Λούκα Μόντριτς αποφάσισε να μείνει στη Ρεάλ και να συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο, σύμφωνα με την MARCA, με την ανακοίνωση της ανανέωσής του να αναμένεται την προσεχής Δευτέρα (26/6).

Ο Λούκα Μόντριτς δέχθηκε προτάσεις εκατομμυρίων από τη Σαουδική Αραβία, μεταξύ των οποίων κι από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά τις απέρριψε.

Ο Κροάτης διεθνής έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες και αποφάσισε να ανανεώσει με τη Ρεάλ για ακόμα έναν χρόνο, σύμφωνα με τη MARCA.

Μάλιστα, η ανακοίνωση των Μαδριλένων αναμένεται την προσεχής Δευτέρα (26/6). Θυμίζουμε ότι ο 37χρονος θα συνεχίσει και στην εθνική Κροατίας, καθώς θα ηγηθείς της προσπάθειας της ομάδας για το Euro 2024.

Ο Μόντριτς φοράει τη φανέλα της Ρεάλ από το 2012, με την Τότεναμ να τον παραχωρεί για 35 εκατ. ευρώ. Μέσα σε 11 χρόνια κατέγραψε 488 συμμετοχές με απολογισμό 37 γκολ και 77 ασίστ, πανηγυρίζοντας 23 τρόπαια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ