ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Ο Γιαμάλ δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στο Κλάσικο, οι μερένχες την καταδίκασαν και δεσμεύτηκαν να τιμωρήσουν τους δράστες

Ο Λαμίν Γιαμάλ στο Ρεάλ - Μπαρτσελόνα
Ο Λαμίν Γιαμάλ στο Ρεάλ - Μπαρτσελόνα © 2024 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε ο Λαμίν Γιαμάλ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα το Σάββατο (26/10). Οι Μαδρινένοι την καταδίκασαν απερίφραστα και δεσμεύτηκαν να τιμωρήσουν τους ενόχους.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης από οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης έπεσε ο Λαμίν Γιαμάλ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα το Σάββατο (26/10).

Τα video από το ειδεχθές περιστατικό έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έτσι οι Μαδριλένοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία καταδίκασαν απερίφραστα την επίθεση και δεσμεύτηκαν να εντοπίσουν τους δράστες και να τους τιμωρήσουν.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

"Η Ρεάλ Μαδρίτης καταδικάζει κατηγορηματικά κάθε είδους συμπεριφορά που περιλαμβάνει ρατσισμό, ξενοφοβία ή βία στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και λυπάται βαθύτατα για τις προσβολές που εξέφρασαν μερικοί οπαδοί χθες το βράδυ σε μια από τις γωνιές του σταδίου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τον εντοπισμό των δραστών αυτών των λυπηρών και αποτρόπαιων προσβολών, προκειμένου να ληφθούν τα σχετικά πειθαρχικά και δικαστικά μέτρα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ