ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μπενζεμά δεν έχει σύμμαχο το χρόνο για να προλάβει το ματς με την Παρί

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς της La Liga κόντρα στην Κάντιθ στο Μπερναμπέου | 19 Δεκεμβρίου 2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς της La Liga κόντρα στην Κάντιθ στο Μπερναμπέου | 19 Δεκεμβρίου 2021 @2021 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του από τις 23 Ιανουαρίου και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca θεωρείται δεδομένο πως θα χάσει το ματς με την Βιγιαρεάλ και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την πρώτη κόντρα με την Παρί.

Διαχρονικά, από το 2009 μέχρι και σήμερα, ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή της Ρεάλ για τη θέση του σέντερ φορ ενώ φέτος η σχέση εξάρτησης των Μαδριλένων από τον Γάλλο διεθνή στράικερ είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως στα 21 ματς της La Liga 2021-22 που έχει πάρει μέρος, μετράει 17 γκολ και 4 ασίστ σε 1.708 λεπτά συμμετοχής, με τον έμπειρο επιθετικό να είναι χωρίς αμφιβολία ο βασικός λόγος που η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει πάρει προβάδισμα για τον τίτλο έναντι των άλλων μνηστήρων.

Ωστόσο, τα τελευταία νεά στο στρατόπεδο της Ρεάλ αναφορικά με τον Μπενζεμά κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι, με τον παίκτη να παραμένει εκτός ομαδικών προπονήσεων εδώ και 17 ημέρες, μετά από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στις 23 Ιανουαρίου απέναντι στην Έλτσε.

Σε εκείνο το ματς ο Γάλλος απεκόμισε έναν τραυματισμό που θεωρήθηκε τότε ελαφρύς, με την Marca να υπογραμμίζει όμως με σημερινό της δημοσίευμα πως ο παίκτης είχε ένα μικρό σχίσιμο στον δικέφαλο μηριαίο που κάνει τους ανθρώπους της Ρεάλ να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για την επιστροφή του στη δράση, τρέμοντας για το ενδεχόμενο υποτροπής.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η συμμετοχή του στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος στην έδρα της Βιγιαρεάλ (12/2) έχει αποκλειστεί ενώ με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα για να υπολογίζεται κανονικά από τον Κάρλο Αντσελότι ενόψει της πρώτης γιγαντομαχίας της Ρεάλ με την Παρί για τη φάση των 16 του Champions League (15/2 στο Παρκ Ντε Πρενς).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ