ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Η ενδεκάδα του Αντσελότι για τον τελικό κόντρα στην Ντόρτμουντ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ του με την Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ του με την Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι ανακοίνωσε την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Ρεάλ κόντρα στην Ντόρτμουντ (1/6, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, MEGA), διεκδικώντας το 15ο τρόπαιο Champions League στην ιστορία της.

Η Ρεάλ έφτασε στον τελικό του "Γουέμπλεϊ" αποκλείοντας κατά σειρά στις νοκ-άουτ φάσεις του Champions League τις Λειψία, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν και τώρα έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση: να νικήσει την Ντόρτμουντ (1/6, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, MEGA, LIVE από το SPORT24) και να πανηγυρίσει ένατη σερί νίκη σε τελικό για να φτάσει τις 15 κατακτήσεις.

Οι μερένγκες γνωστοποίησαν την ενδεκάδα τους για τον τελικό 2,5 ώρες πριν από την έναρξη του σπουδαίου τελικού. Ο Κουρτουά θα είναι κάτω από την εστία λόγω της ίωσης που ταλαιπωρεί τον Λούνιν, ο Καμαβινγκά πήρε τη θέση του τραυματία Τσουαμενί στον άξονα ενώ ο Κρόος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τους μερένγκες στο αποχαιρετιστήριο επίσημο παιχνίδι του σε συλλογικό επίπεδο.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος, Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Οι αναπληρωματικοί: Λούνιν, Κέπα, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μόντριτς, Χοσέλου, Λούκας Βάθκεθ, Τσουαμενί, Θεμπάγιος, Φραν Γκαρθία, Μπραχίμ Ντίαθ, Γκιουλέρ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ