CHAMPIONS LEAGUE

Ρεάλ - Παρί: Με Εμπαπέ και Μέσι στην ενδεκάδα οι Γάλλοι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ © 2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεπέρασε πλήρως το μικροτραυματισμό του και βρίσκεται στην ενδεκάδα της Παρί κόντρα στη Ρεάλ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", μαζί με τον Λιονέλ Μέσι που επιστρέφει σε αυτό το γήπεδο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στην ενδεκάδα της Παρί για το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ, ύστερα από τη νίκη με 1-0 στο Παρίσι χάρη σε γκολ του στο τέλος, για τη φάση των 16 του Champions League (22:00, Cosmote Sports 2HD + Mega TV, live από το SPORT24).

Ο Γάλλος ξεπέρασε ένα μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες και όπως είχε προαναγγείλει κι ο ίδιος, βρέθηκε στην ενδεκάδα των Παριζιάνων για το κομβικής σημασίας παιχνίδι κόντρα στην πιθανή μέλλουσα ομάδα του. Δίπλα του ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος παρότι έφυγε από την Ισπανία, συνεχίζεται να επισκέπτεται το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" ως αντίπαλος.

Ο Τόνι Κρόος βρίσκεται στην ενδεκάδα της Ρεάλ. Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσει αν είναι 95% έτοιμος και τελικά έμπειρος μέσος ξεπέρασε κάθε ενόχληση και βρίσκεται κανονικά στο αρχικό σχήμα.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Νάτσο, Βαλβέρδε, Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους

Η ενδεκάδα της Παρί: Ντοναρούμα, Χακιμί, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Ντανίλο, Παρέδες, Βεράτι, Εμπαπέ, Μέσι, Νεϊμάρ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ