ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Προς παραμονή ο Μπραχίμ Ντίας στη Μαδρίτη

Ο Μπραχίμ Ντίαθ πανηγυρίζει γκολ του με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Μπραχίμ Ντίαθ πανηγυρίζει γκολ του με τη Ρεάλ Μαδρίτης 2023 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Μπραχίμ Ντίας, με τον Ισπανό μέσο να καλείται όμως να αντιμετωπίσει τον τεράστιο εσωτερικό ανταγωνισμό στις θέσεις της επίθεσης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η πλευρά του παίκτη επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους παρά την ύπαρξη πληθώρας επιθετικών επιλογών στο ρόστερ οι οποίες ,ειδικά μετά τις τελευταίες προσθήκες, ίσως μειώσουν σημαντικά τον χρόνο συμμετοχής του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Ο 24χρονος μετρά φέτος 12 τέρματα σε 44 εμφανίσεις με τους "Λος Μπλάνκος" -όντας 5ος σκόρερ της Ρεάλ- πραγματοποιώντας μία πολύ αξιοπρεπή σεζόν στο σύνολό της και ο ίδιος θεωρεί πως μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις προκειμένου να ανταγωνιστεί τους συμπαίκτες του για μία θέση στην επίθεση την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, η απόφαση αυτή του Ντίας έρχεται ενώ είχε προηγηθεί η άρνηση των Μαδριλένων σε Ρόμα και Τότεναμ, οι οποίες επιθυμούσαν να τον αποκτήσουν και έκαναν το προηγούμενο διάστημα ορισμένες διερευνητικές επαφές με την ισπανική ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως η Ρεάλ επιθυμεί να στηρίξει τον Ισπανό, ωστόσο οι ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν θα καθορίζονται με βάση τις επιδόσεις.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΤΕΝΑΜ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ