ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Στα πλάνα της ο Ποτσετίνο, έξαλλος με τον Αντσελότι ο Πέρεθ

Οι Κάρλο Αντσελότι και Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Παρί και Ρεάλ στους 16 του Champions League
Οι Κάρλο Αντσελότι και Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Παρί και Ρεάλ στους 16 του Champions League © 2022 MICHEL EULER / AP IMAGES

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι εκνευρισμένος και απογοητευμένος από την εμφάνιση της Ρεάλ στη φάση των 16 του Champions League, με την περίπτωση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο να εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση των Μαδριλένων για την αντικατάσταση του Κάρλο Αντσελότι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρκ Ντε Πρενς για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Champions League, η οποία ωστόσο συνδυάστηκε με δύο αρνητικά ρεκόρ.

Η εμφάνιση των "μερένγκες", η οποία ήταν μία εκ των χειρότερών της στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, έκανε έξαλλο τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τον Κάρλο Αντσελότι.

Το γεγονός αυτό φέρνει τον Ιταλό κόουτς σε δυσχερή θέση, ενώ σύμφωνα μάλιστα, με τον Independent η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου εξετάζει ήδη τον διάδοχό του.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος όπως αναφέρουν τελευταία δημοσιεύματα αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, με τους Παριζιάνους να "πολιορκούν" τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Αργεντινός τεχνικός βέβαια, βρίσκεται και στο πλάνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εξετάζει τόσο την περίπτωση του Αργεντινού, όσο κι εκείνη του Έρικ Τεν Χανκ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE LA LIGA LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ